Kızlar geç döllenmede doktor kese boyutuna bakarak mı geç döllenme olup olmadığına karar veriyo yoksa bebeğin oluşumuna göre mi? Ben sat a göre 6+4 haftalık hamileyim. Yolk kesesi de var ama bebek henüz görünmüyo. Kese de 21 mm şu anda. Yolk kesesi 4.2 mm. Ben anlamadım hiç bişey haftaya randevu verdi. Geç döllenmeye benziyo dedi.
Hiç tecrübem yok ben cevap vereyim. İnsanlar bildikleri bir şeyler olduğunda cevaplıyorlar. Bir de her aya ait gebelik topikleri var orda tahmini doğum tarihine yakın doğuracaklarla bunları konuşuyorsun daha verimli oluyor.
Sata göre 6 haftalık olabilirsin bu muhtemelen reglin 15.günü civarı yumurtladığında bulunacağın haftadır. Ama 20si ve sonrası yumurtlama olduysa ve döllendiyse muhtemelen haftası daha az olacaktır. Bunu da kese bebek vs herşeyi birlikte değerlendirerek belirliyorlar.
Kızlar geç döllenmede doktor kese boyutuna bakarak mı geç döllenme olup olmadığına karar veriyo yoksa bebeğin oluşumuna göre mi? Ben sat a göre 6+4 haftalık hamileyim. Yolk kesesi de var ama bebek henüz görünmüyo. Kese de 21 mm şu anda. Yolk kesesi 4.2 mm. Ben anlamadım hiç bişey haftaya randevu verdi. Geç döllenmeye benziyo dedi.
Merhabalar ultrasona ve son adete göre haftalar bazen uyuşmayabiliyor korkmayın. Eğer yumurtlama zamanınız farklı olduysa geç döllenme olmuş olabilir şuanda benimde öyle adete göre 9+3 haftalık ama ultrasona göre 8+2 haftalık bundan sonra doktorun ultrasonla ölçtüğü haftaya göre devam edersiniz. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur