- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi Bayb010101
Geç dollenme nedir adetim 7 gün geçti kanda ve idrarda negatif fakat ebe arkadaşım ultrs. ufak bi kese olduğunu ama kistte olabileceğini söyledi bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende çok şaşırdım zaten belki kisttor ve benim kendi öz kuzenimden 2 ay boyunca kanka hep Bthcg i 0.2 çıktı yani idarada pozitif knka negatif tu hatta 2 ay sonrada yeni yeni 1400 lerde çıktıKanda çıkmayan gebelik kesesi mi oluyomuş? Kese göründüyse değer ciddi manada yüksek çıkmalı.
Ama gerçekVallahi çok imkânsız geliyo ne yalan söyleyeyim inanamadım.
Haklı olabilirsiniz ama çevremizde bir sürü geç dollenme ile sonradan öğrenilen gebelik ler vae7 gun geçmiş hersey negatif böyle usteleyip durmayin bu haliniz de adeti geciktiriyor. Stresiniz acaba hamilemiyim dusuncesi bile oynar günlerinizle rahat bırakın kendinizi
2 ay sonra değer 1400 lerde olmaz ki daha yüksek olması gerekir. kan verdiği ay muhtemelen hamile değildir sonra hamile kalmıştırAma gerçekhatta 2.gebeligide kanda çıkmadı
Evet haklısın mantık olarak doğrusu bu ama kesin eminim yani olduğundan bu şekilde bi durumun2 ay sonra değer 1400 lerde olmaz ki daha yüksek olması gerekir. kan verdiği ay muhtemelen hamile değildir sonra hamile kalmıştır
Kanda negatifse negatiftir. 2 ay sonra 1400 çıktıysa iki aylık hamile sayılmıyor yalnız.Bilmiyorum bende çok şaşırdım zaten belki kisttor ve benim kendi öz kuzenimden 2 ay boyunca kanka hep Bthcg i 0.2 çıktı yani idarada pozitif knka negatif tu hatta 2 ay sonrada yeni yeni 1400 lerde çıktı
Geç döllenme olması zaten yumurtlama döneminin gecikmesi yine aynı kapıya çıkıyo dediğim yani. Ama buna göre günün de değişiyo yani sen öğrendiğinde adet gününe göre bakılamaz çünkü yumurtlaman değişti diye haliyle regl gününde ileri attı. Bu da demek oluyo ki belki de şuan gecikme yaşamıyosun hala daha adet olma günün bile gelmemiş olabilir. Ovulasyon yapmadığın sürece gününü bilemezsintatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş buda farklı biri
Beta 3000lere gelince karından zorla kese görünür sen düşün. Beta 0 ise kese olmaz yani bi doktora görün benceEvet adet günümde gelmemis olabilir mesela 10 günlük gebede olabilirim sadece kese olayı beni arada bırakıyor yoksa ben negatif olarak bakıyordum
Aynen öyle ben artık adetim gecikti kafasına girmiyorum çünkü her ay farklı günler de yumurtluyorum. Bunun yerine test yapıyorum ve o günden itibaren 14 gün sonra gebelik oluşmadıysa adet oluyorum. Yani artık gün sayma stresine girmiyorum. geç döllenme demek geç yumurtlama demek zaten.Geç döllenme olması zaten yumurtlama döneminin gecikmesi yine aynı kapıya çıkıyo dediğim yani. Ama buna göre günün de değişiyo yani sen öğrendiğinde adet gününe göre bakılamaz çünkü yumurtlaman değişti diye haliyle regl gününde ileri attı. Bu da demek oluyo ki belki de şuan gecikme yaşamıyosun hala daha adet olma günün bile gelmemiş olabilir. Ovulasyon yapmadığın sürece gününü bilemezsin
Aynen öyle burda çoğu kişi takvime göre bakıyor gecikme olunca kafaları karışıyor. Her gecikme hamilelik değil keşke olsa hamilesin desek sevine sevine dimiAynen öyle ben artık adetim gecikti kafasına girmiyorum çünkü her ay farklı günler de yumurtluyorum. Bunun yerine test yapıyorum ve o günden itibaren 14 gün sonra gebelik oluşmadıysa adet oluyorum. Yani artık gün sayma stresine girmiyorum. geç döllenme demek geç yumurtlama demek zaten.
Merhaba adet oldunuz mu acaba durumunuz nedir bende gecikme yasiyorum ilk defa merak ettimZaten daha 1 aylık evliyim üzülmem yani belirsizlik sıkıntı yoksa var yada yok demesi bana yetiyor kasiklarimda ağrı var ama 3 4 gündür aynı adet olacak gibiyim
Adet gecikmeniz mi 20 gündü ?tatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş buda farklı biri