- 13 Kasım 2021
- 12
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bakabilirmisiniz
Merhabalar canlarım umudumuzu kaybetmeyelim hicbirzaman güçlü anneleriz size tedavi surecimi anlatmak istiyorum buradaki bilgiler çok yardımcı oldu belki benimde bi faydam olur diye yazmak istedim pkos var di bende ilk eğlendiğimiz 1 yıl eşim şehir dışında çalıştığından tedavi göremedim klomen folik asit tedavisine başladım 4 ay 5. Ayda catlatma ignesi kullandım olmadı tekrar doktora gittiğimde doğuma girmişti başka doktora gidelim dedik eşimle gittiğimiz doktora pkos oldugumu söylememe tedavi gördüğümü söylememe rağmen bissürü test verdi özledi 1000 gecik ücret ödedik sonuçları alıp gittiğimde doktora sende pkos var bu sonuçlarla zor dedi çocuğun olmaz 6 ay düzenlensin diye korunma ilacı vericem tip bebeğe gitsen bile şansın yarı yarıya diyince git kayıt yaptır ilacını yazayım dedi ağlaya ağlaya çıktım kayıt yaptırmadan eşim dışarıda bekliyordu sabır dedik rabbim böyle uygun görmüş o sonuçlarla tekrar kendi ilk tedavi gördüğüm doktora gittim zaten ben sana söylemiştim rahatsızlığını boşa para vermişsin bunca teste dedi anlattım doktorun dediklerini tüp bebek merkeziyle bağlantılı olabilir biz tedavimize devam edelim dedi ama bugün ilaç için geç kaldınadetin 3. Günü gel diyince bizde ilaç kullanmadık nasıl olsa olmaz diye keyfimize göre ilişkiye girdik adetim gecikir zaten ilaç kullanmadimdiye fazla umursamadım adetime kadar hiç agrım sizin yoktu adetin 1. Günü adet olacakmışım gibi sürekli lavaboya gittim geldim 2. Gün test yaptım negatif 4. Gün gelmeyince tekrar test yaptım negatif 8. Gün tekrar test yaptım pozitif çıktı kızlar geç döllenmeyle hamile kalmışım fazla kafaya takmayınca oluyormuş o ayda eşimle hiç Bir tartışma huzursuzluk üzüntü olmadı hayatımızı yaşadık gezdik evlendik ilaç kullandığımda çok dikkat ederdim kullanmadım diye dikkat etmedim yani umudumuzu kaybetmeyelim burada yazan bize umut olanbütün kardeşlerime teşekkür ederim sizleri seviyorum ❤