Geç döllenme

kediannesi321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
6
2
1
28
25indeki hcg 2000 gelmişti 28 inde dr a gittim sat a göre 6+0 olmasına rağmen 4 haftalık geç döllenme gibi dedi keseyi gördük ama bebişi göremedik tabi daha 4 haftada. Başına böyle bi şey gelen var mı endişelenmeli miyim?

Eğer geç döllenme ise kese boyutuna göre ilerlenir. Ölçüm de belli olur bir daha ki muayenede

25indeki hcg 2000 gelmişti 28 inde dr a gittim sat a göre 6+0 olmasına rağmen 4 haftalık geç döllenme gibi dedi keseyi gördük ama bebişi göremedik tabi daha 4 haftada. Başına böyle bi şey gelen var mı endişelenmeli
Ben varımmm bennn geç döllenmeyle hamile kaldım 😂 adete 3 gün kala eşimle korunmasız ilişki yaşadım bir şey olmaz diye adet olmuyorum test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor 26. Günümde çoookkkk silik çizgiyle öğrendim kan verdim 82 çıktı 😂 doktora gittim son adet tarihime göre 8 haftalık falan olmam lazımdı 😂 ama 5 haftalık gözüküyordu sadece keseyi gördük kalp atışları için 8. Haftamda çağırdı duyduk onu da şükür ben kendim direk dedim zaten ben dedim 10 nisanda böyle böyle ilişki yaşadım geç döllenmeden eminim diye şimdi 29+1 olduk kızçem oluyor allahın izniyle seninde geç döllenmedir muhtemelenn

Ben varımmm bennn geç döllenmeyle hamile kaldım 😂 adete 3 gün kala eşimle korunmasız ilişki yaşadım bir şey olmaz diye adet olmuyorum test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor 26. Günümde çoookkkk silik çizgiyle öğrendim kan verdim 82 çıktı 😂 doktora gittim son adet tarihime göre 8 haftalık falan olmam lazımdı 😂 ama 5 haftalık gözüküyordu sadece keseyi gördük kalp atışları için 8. Haftamda çağırdı duyduk onu da şükür ben kendim direk dedim zaten ben dedim 10 nisanda böyle böyle ilişki yaşadım geç döllenmeden eminim diye şimdi 29+1 olduk kızçem oluyor allahın izniyle seninde geç döllenmedir muhtemelenn
Yaa inşallah sağlıkla devam eder benim 2 hafta oynuyo sadece internette araştırdım biraz da hep boş gebelik falan yazıları çıktı karşıma endişelendim o yüzden biraz çok teşekkür ederim allah senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa inşallah sağlıkla devam eder benim 2 hafta oynuyo sadece internette araştırdım biraz da hep boş gebelik falan yazıları çıktı karşıma endişelendim o yüzden biraz çok teşekkür ederim allah senin de kucağına almayı
Yaa inşallah sağlıkla devam eder benim 2 hafta oynuyo sadece internette araştırdım biraz da hep boş gebelik falan yazıları çıktı karşıma endişelendim o yüzden biraz çok teşekkür ederim allah senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahın izniyle hiçbir şey olmaz geç döllenmedir inşallah hepiöiz sağlıcakla alalım 🌸

Back
X