Geç döllenme

kirimizi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
5
0
1
37
Merhabalar letu ve ovitrelle kullandıktan sonra 17. Gun sonra hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihine gore 8. Haftayim. 6. Hafta doktora gittigimde keseyi gorduk ama doktor geç dollenme olabilir kaç haftalık olduğun belli değil 2 hafta sonra gel o zaman tekrar degerlendirelim dedi. 2 hafta sonra karindan baktiginda keseyi gordu ama içi boş gozukuyor dedi,vajinal Muayene yaptı yolk kesesini gordu yavas ilerliyor kalp atışı duyamadık o yuzden sagliksiz olabilir 10 gun sonra tekrar Muayene edecek yine kalp atışını duymazsa gebeliği sonlandirmayi planlıyor. Boyle durum olan oldu mu vajinal Muayenede yolk gördüm böyle c seklindeydi. Yardımlarınıza ihtiyacim var ne yapmaliyim

geç döllenme olabilir. bir de bu tarz durumlarda asla tek doktorla yetinmeyin. devlette gittiyseniz özelde de iyi bir doktora muayene olun.

Daha ilk gebeligim nasıl ne nedir bilmiyorum içim içimi yiyor, elimden geleni yapiyorum, haftası belli değil doktor olumsuz konuşuyor, 1 hafta daha şans verelim diyor ne yapacağım bilmiyorum, yorumun için teşekkür ederim

Merhabalar letu ve ovitrelle kullandıktan sonra 17. Gun sonra hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihine gore 8. Haftayim. 6. Hafta doktora gittigimde keseyi gorduk ama doktor geç dollenme olabilir kaç haftalık olduğun belli değil 2 hafta sonra gel o zaman tekrar degerlendirelim dedi. 2 hafta sonra karindan baktiginda keseyi gordu ama içi boş gozukuyor dedi,vajinal Muayene yaptı yolk kesesini gordu yavas ilerliyor kalp atışı duyamadık o yuzden sagliksiz olabilir 10 gun sonra tekrar Muayene edecek yine kalp atışını duymazsa gebeliği sonlandirmayi planlıyor. Boyle durum olan oldu mu vajinal Muayenede yolk gördüm böyle c seklindeydi. Yardımlarınıza ihtiyacim var ne yapmaliyim
Canım yolk varsa boş gebelik olmaz diye biliyorum ben ve farklı doktora gitmelisin bazıları anlamıyor ayrıca geç döllenmiştir belki bu sorun olamaz şimdi iğneyi ayın kaçında yaptırdın ve gebeliği ayın kaçında kaç değerle öğrendin canım ?

Nisan 3 yaptim 20 nisanda 25 cikti 2 ser gun arayla beta takibi yapıldı yuzde 100 uzerinde duzen artis oldu, 5 mayista kontrolde keseyi gördük doktor o zaman soyledi gec dollenme olabilir haftalik olarak belirsiz, 16 mayista kalp atışı duyabiliriz ona gore haftalık belli olur dedi, gittik kesenin içini göremedi once boş olabilir kalp atışını duymamiz gerekliydi dedi, sonra vajinal Muayenede yolk gördü bi 10 gun daha şans tanıyalım yine kalp atışını duymazsak gebeliği sonlandiririz dedi, başınız geçen bilgidiginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim olumlu yada olumsuz süreç ne olacagi ne yapacagini bilmemek daha zor geliyor

Kesinlikle tek doktorda kalmayın aynısı geçen hafta ben yaşadım. 8+2 olması gerekirken 6+0 cikti. Kesenin içi boş yolk sac bile yok haftaya geldiğinde sonlandirabiliriz belki ya da geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dendi. Salı günü bu lafı söylediler cuma günü yani 3 gün sonra başka bir doktora gittim hem kese hem yolk sac hem bebek direkt göründü karından kalp atışını dinleneyemedik ama ultrason ekraninda gördük. Kesinlikle canınızı sıkmayın ve asla tek doktorlar kalmayin benim o üç gün yaşadığım stresi bir ben biliyorum yani. İçinizi ferah tutun başka bir doktora randevu alıp bir de ona görünün. Ayrıca yolk sac olustuysa boş gebelik olamaz diye biliyorum.

Cok teşekkür ederim. İnşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Bi kaç gunde bekleyip baska bir doktora gidecem. Suan ki duruma gore tahmini haftalık soylemedi, pat pat anlatti yuzume karşı moralim cok bozuk, insallah kalp atışını duyarim

Cok teşekkür ederim. İnşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Bi kaç gunde bekleyip baska bir doktora gidecem. Suan ki duruma gore tahmini haftalık soylemedi, pat pat anlatti yuzume karşı moralim cok bozuk, insallah kalp atışını duyarim
Bana da pat diye yüzüme söylemişti üç gün boyunca nerdeyse sesi kulağımda çınlıyordu artık. Sen içini ferah tut gönlünden kötüyü geçirme sakın. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ♥️

Sana bir şey daha sorabilir miyim 6 haftalık ile 8 haftalık gittiginde kese kac mm, veya en son gittiğinde kac mm dediler

Back
X