Geç döllenme

busraaa288

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
12
2
16
27
Kızlarr bu ay ovulasyon testi kullandık yumurtlama gününü değerlendirdik adetim 12 gün gecikti kan testi 1,20 cıktı sizce geç döllenme olabilir mi sol yumurtlağımda biraz agrı oluyor bel agrısı da var göğüste dolgunlukta ilk defa bukdr hamile gibi hissediyorum 😓😞😓

Kızlarr bu ay ovulasyon testi kullandık yumurtlama gününü değerlendirdik adetim 12 gün gecikti kan testi 1,20 cıktı sizce geç döllenme olabilir mi sol yumurtlağımda biraz agrı oluyor bel agrısı da var göğüste dolgunlukta ilk defa bukdr hamile gibi hissediyorum 😓😞😓
Daha önce de gecikme yaşıyor muydunuz böyle yoksa ilk mi

Benimde birkaç aydır düzensizliğim oluyor ama bu ay göğüs ucu hassasiyeti de var yumurtlama günümde sızı şeklinde başlayıp şuan sadece hafif göğüs ucu hassasiyeti var reglim 3 gün gecikti testlerin negatif çıkıyor neler olduğunu anlayamadım

Geç döllenme geç yumurtlama demektir. Yumurtlama tarihi belliyse geç döllenme diye bişey söz konusu değil. 14. Gün değil atıyorum 21.gün yumurtlama olur doktorlar adet gününü baz alır haftalık söylerken sizinki 5 değil 4 haftalığa tekabül eder yumurta 14 değil 21.gün olduğundan buna geç döllenme denir

Back
X