Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz düzenli mi her ayGeç döllenme yaşayan var mı acaba ne zaman testleri pozitif çıktı nasıl belirtiler hissetti yazabilir mi 6.gün gecikmedeyim ve bu yaşıma kadar asla bu kadar gecikme yaşamadım ve ilaç falan da kullanmadım geciktirebilecek
Gecikmenin 7.günü yaniKomşumun adetinden 1 hafta sonra beta hcgsi 450 çıkmıştı
Son 2 ay 2 gün önceden geldi sadece normalde hep düzenlidir günü gününe gelirAdetiniz düzenli mi her ay
Gecikmemin 3.gününde kan verdim negatif çıktı bu sabahta kaset test yaptım negatif gözüküyor hala pcos falan da yok bende yani hiç gecikmezdi ama anlayamadımKomşumun adetinden 1 hafta sonra beta hcgsi 450 çıkmıştı
Enfeksiyon varmı?Gecikmemin 3.gününde kan verdim negatif çıktı bu sabahta kaset test yaptım negatif gözüküyor hala pcos falan da yok bende yani hiç gecikmezdi ama anlayamadım
Hayır hiçbişey yok ağrı kesici bile kullanmadımEnfeksiyon varmı?
Biraz daha bekleyin bakalım olmazsa doktora gidersiniz kist falan olmuştur belkiGecikmemin 3.gününde kan verdim negatif çıktı bu sabahta kaset test yaptım negatif gözüküyor hala pcos falan da yok bende yani hiç gecikmezdi ama anlayamadım
Şükür adet olabildim teşekkür ederim fikriniz içinBiraz daha bekleyin bakalım olmazsa doktora gidersiniz kist falan olmuştur belki