Geç döllenme

Kynnnnasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
38
11
3
27
Geç döllenme yaşayan var mı acaba ne zaman testleri pozitif çıktı nasıl belirtiler hissetti yazabilir mi 6.gün gecikmedeyim ve bu yaşıma kadar asla bu kadar gecikme yaşamadım ve ilaç falan da kullanmadım geciktirebilecek

Valla benim adetim 1 gün gecikmeli geldi ama leke tarzında oldu kahve leke sadece şüphelendim test yaptım negatif çıktı hiç adet olmadım desem yeridir bende geç döllenme olabilir mi acaba dedim ama testim negatif 11 Eylül adet tarihim bu kadar sürede daha negatif çıkması negatif olduğu anlamına geliyor dimi

Merhaba,
Pcos tanım var arada gecikmeleri Regl oluyordum. Sat 24 temmuz, Bat 25 Ağustostu. 24 Ağustosa kadar 4 kere falan lekelenmem oldu ama bir kaç damla. Son lekelenmem 24 Ağustosta oldu. Regl olmayınca 26 ağustosta predictor marka erken gebelik testi yaptım negatifti. Sonra pcostan dolayı gecikmem olduğunu düşündüm. Göğüslerimin üzerinde damarlanma artınca tekrar şüphelendim 13 eylülde ınd one step kaset test yaptım bir kaç dakika içinde pozitif çıktı. Sonra 14 eylülde akşam artı med marka test yaptım ınd’ye göre biraz silik bir ikinci çizgi vardı. En sonra bugün sabah ilk idrarla artı med kaset test yaptım daha da silik bir çizgi çıktı. Bugün doktora gittim beta hcg 261. Karından ultrasonla baktı henüz kese göremedi ama rahimde kalınlaşma var dedi. bir hafta sonra tekrar kontrol istedi. Son adet tarihime göre değer bana çok düşük geldi testlerde silikleşmeye başlayınca acaba kimyasal olabilir mi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Gecikmemin 3.gününde kan verdim negatif çıktı bu sabahta kaset test yaptım negatif gözüküyor hala pcos falan da yok bende yani hiç gecikmezdi ama anlayamadım
Biraz daha bekleyin bakalım olmazsa doktora gidersiniz kist falan olmuştur belki

Back
X