Z zeyyyzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 83 11 3 30 Perşembe 21:15 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #1 Sat 11 Ağustos 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık doktoru beğenmediğim için biraz endişelendim normal mi 3 hafta geri olması Eklentiler IMG_9789.webp 28,8 KB · Görüntüleme: 14
Sat 11 Ağustos 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık doktoru beğenmediğim için biraz endişelendim normal mi 3 hafta geri olması
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.891 11.398 218 29 Perşembe 21:27 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #2 kalp atısı vs her sey normalse gec döllenmedir, endişe etmeyin
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.891 11.398 218 29 Perşembe 21:28 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #3 Lady Guinevere .!.: kalp atısı vs her sey normalse gec döllenmedir, endişe etmeyin Genişletmek için tıkla... ay pardon daha 4 haftalıkmıs. valla su an bir sey demek mümkün değil. sancı veya kanamanız yoksa endişe etmeyin. zamanla inşallah netlesir
Lady Guinevere .!.: kalp atısı vs her sey normalse gec döllenmedir, endişe etmeyin Genişletmek için tıkla... ay pardon daha 4 haftalıkmıs. valla su an bir sey demek mümkün değil. sancı veya kanamanız yoksa endişe etmeyin. zamanla inşallah netlesir
Z zeyyyzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 83 11 3 30 Perşembe 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #4 Lady Guinevere .!.: ay pardon daha 4 haftalıkmıs. valla su an bir sey demek mümkün değil. sancı veya kanamanız yoksa endişe etmeyin. zamanla inşallah netlesir Genişletmek için tıkla... Lekelenme var doktor bekleyelim dedi kafam karıştı yani ama geçen haftaya göre kese büyümesi iyi dedi
Lady Guinevere .!.: ay pardon daha 4 haftalıkmıs. valla su an bir sey demek mümkün değil. sancı veya kanamanız yoksa endişe etmeyin. zamanla inşallah netlesir Genişletmek için tıkla... Lekelenme var doktor bekleyelim dedi kafam karıştı yani ama geçen haftaya göre kese büyümesi iyi dedi
Z zeyyyzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 83 11 3 30 Perşembe 21:31 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #5 zeyyyzeyy .!.: Lekelenme var doktor bekleyelim dedi kafam karıştı yani ama geçen haftaya göre kese büyümesi iyi dedi Genişletmek için tıkla... Yolk sac ve bebek için haftaya çağırdı kontrole
zeyyyzeyy .!.: Lekelenme var doktor bekleyelim dedi kafam karıştı yani ama geçen haftaya göre kese büyümesi iyi dedi Genişletmek için tıkla... Yolk sac ve bebek için haftaya çağırdı kontrole
Z zeyyyzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 83 11 3 30 Perşembe 22:32 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyzeyy #6 zeyyyzeyy .!.: Sat 11 Ağustos 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık doktoru beğenmediğim için biraz endişelendim normal mi 3 hafta geri olması Genişletmek için tıkla... Böyle bişey yaşayan yok mu yaa
zeyyyzeyy .!.: Sat 11 Ağustos 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık doktoru beğenmediğim için biraz endişelendim normal mi 3 hafta geri olması Genişletmek için tıkla... Böyle bişey yaşayan yok mu yaa