L lenaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2025 7 1 1 28 Dün 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #1 Merhaba, adet döngüm cok normaken bu ay gecikme oldu ve bugün 5.gün. Gec döllenme söz konusuysa kacinci gününde pozitiflesir? Dün yaptim negatifdi.
Merhaba, adet döngüm cok normaken bu ay gecikme oldu ve bugün 5.gün. Gec döllenme söz konusuysa kacinci gününde pozitiflesir? Dün yaptim negatifdi.
V vhki8484 Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2025 396 78 13 Dün 13:16 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #2 lenaa1 .!.: Merhaba, adet döngüm cok normaken bu ay gecikme oldu ve bugün 5.gün. Gec döllenme söz konusuysa kacinci gününde pozitiflesir? Dün yaptim negatifdi. Genişletmek için tıkla... hangi testi kullanıyorsun ? kan vermek çok daha net bilgi olur
lenaa1 .!.: Merhaba, adet döngüm cok normaken bu ay gecikme oldu ve bugün 5.gün. Gec döllenme söz konusuysa kacinci gününde pozitiflesir? Dün yaptim negatifdi. Genişletmek için tıkla... hangi testi kullanıyorsun ? kan vermek çok daha net bilgi olur
L lenaa1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2025 7 1 1 28 Dün 13:18 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #3 vhki8484 .!.: hangi testi kullanıyorsun ? kan vermek çok daha net bilgi olur Genişletmek için tıkla... Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar?
vhki8484 .!.: hangi testi kullanıyorsun ? kan vermek çok daha net bilgi olur Genişletmek için tıkla... Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar?
V vhki8484 Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2025 396 78 13 Dün 13:19 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #4 lenaa1 .!.: Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar? Genişletmek için tıkla... duymadım markayı ama kan testi verebiliyor iseniz hemen verin bence :)
lenaa1 .!.: Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar? Genişletmek için tıkla... duymadım markayı ama kan testi verebiliyor iseniz hemen verin bence :)
H hillobo Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 63 14 3 32 Dün 16:55 Konu Sahibi Konu Sahibi lenaa1 #5 lenaa1 .!.: Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar? Genişletmek için tıkla... clearblue gayet iyi bir marka.Tr de yok cunku cok pahalilar. Bence bekleyenbiliyorsan bi 5 gun daha bekle:)
lenaa1 .!.: Dün clearblue ile yaptim, yurt disindayim bilmiyorum Türkiyede var mi. Kan testinde daha mi erken cikar? Genişletmek için tıkla... clearblue gayet iyi bir marka.Tr de yok cunku cok pahalilar. Bence bekleyenbiliyorsan bi 5 gun daha bekle:)