Geç döllenme????

Uykucu Sirin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
291
162
18
Kizlar Merhaba ben bişey sormak istiyorum. Benim regl tarihim 2 gün gecikti normalde hiç gecikmez. Test yaptım negatif cikti maalesef. Ama herhangi bir adet olma belirtim veya ağrım yok. Akıntı dışında bi belirti yok yani. Diğer yandan 2 gündür midem bulanıyo sofrada ama bilmiyorum bu psikolojik olabilir mi? Çünkü çok yoğun düşünüyorum gebe kalma durumumu. Biraz araştırdım geç döllenme diye bişey okudum böyle olunca negatif cikabiliyomus test. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Işte insanda evlat özlemi olunca en ufak bir şeyden umut bekliyor belkide bazılarınıza saçma gelir bilmiyorum ufak bi mide bulantısı ama.. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. .

Benim bebegim gec dollenme.. 6 gun geriden geliyor son adet tarihime gore.. adetim 5 gun geciktiginde test yaptim. ikinci cizgi biraz silik ama belirgindi. Kan testi yaptirdim ayni gun. 786 cikti beta hcg..

Isterseniz bir kac gun bekleyip tekrarlayin. Ya da hemen kan testi yaptirin, cikar.

Ben 10 günlük hamileyken bile evde idrar testinde çıkmamıştı, kan testi yaptırma imkanın varsa kesin sonuç alırsın , inşallah hamilesindir, değilsrn bile en kısa sürede hamile kalmanı dilerim

Benim bebegim gec dollenme.. 6 gun geriden geliyor son adet tarihime gore.. adetim 5 gun geciktiginde test yaptim. ikinci cizgi biraz silik ama belirgindi. Kan testi yaptirdim ayni gun. 786 cikti beta hcg..

Isterseniz bir kac gun bekleyip tekrarlayin. Ya da hemen kan testi yaptirin, cikar.
Istersem hemen bugün kan tahlili yaptırırım canım ama hiç cesaretim yok orda değilsin lafını duymaya. Çünkü dün negatifi görünce bi hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. 1 senedir bebek istiyorum. O yüzden bikaç gün daha gecikmeden gidemiycem gibi...

Ben 10 günlük hamileyken bile evde idrar testinde çıkmamıştı, kan testi yaptırma imkanın varsa kesin sonuç alırsın , inşallah hamilesindir, değilsrn bile en kısa sürede hamile kalmanı dilerim
Amin canım benim inşallah. Değilsemde en kisa zamanda hayirlisiyla kalırım. Çünkü gerçekten çok üzülüyorum. Bugün bebek görmeye gidicez bi atkadasimla ve gidecegim arkadaşım da hamile. Kıskanmak değil ama görmek istemiyorum sanırım gebe birisini falan...

Ah bir cesaretim olsa :))) suan en azından bir umudum var o umudu kaybetmek istemiyorum... Dün negatif cikti diye çok üzüldüm
üzülecek ne var? tamam çok istiyorsun ama her şeyin bir zamanı var? sıkıntı stres yaparsan senin için daha kötü :) hem ne demek şu an en azından bir umudum var falan??? umudun hep olsun <3

üzülecek ne var? tamam çok istiyorsun ama her şeyin bir zamanı var? sıkıntı stres yaparsan senin için daha kötü :) hem ne demek şu an en azından bir umudum var falan??? umudun hep olsun <3[/QUOTE
Çok ağladım çok üzüldüm neden herkeste var bende yok diye. Sonrada diyorum hayırlısı bu zaman değil belki ne zamansa o zaman olsun diye. Yani şimdi kan tahlilinde bikaç günlük gebelikte olsa çıkar mı? Düşünüyorum en azından muallakta kalmaktan iyidir gitmek. Peki mide bulantısı psikolojik olabilir mi? Çünkü beyine ne sinyal verirsen o olurmus ya

Istersem hemen bugün kan tahlili yaptırırım canım ama hiç cesaretim yok orda değilsin lafını duymaya. Çünkü dün negatifi görünce bi hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. 1 senedir bebek istiyorum. O yüzden bikaç gün daha gecikmeden gidemiycem gibi...

Sen kendini uzme boyle.. Her sey Allah'tan. Hayirlisini iste. Belki daha sonra olmasi hayirlidir. Benim mesela beklemedigim bir anda oldu. Ama Allah'in takdiri dedim, hayirlisi buymus dedim. Sen de kendini uzme. Insallah bekledigin gibi cikar. Hayirli haberlerini bekliyorum. :)

Her sey mumkun. Neyi cok dusunursen vucut ona gore sekilleniyor. Bulanti ondan da olabilir. Ama gebelikte de en erken belirtilerden tabii bulanti.. Mutlaka cikar kanda adet gecikmis cunku.

Her sey mumkun. Neyi cok dusunursen vucut ona gore sekilleniyor. Bulanti ondan da olabilir. Ama gebelikte de en erken belirtilerden tabii bulanti.. Mutlaka cikar kanda adet gecikmis cunku.
Anladım canım. Bilmiyorum ya hayırlısı olsun önceki mesajlarda dediğin gibi. Ilk defa böyle umutlandim ama inşallah boşa çıkmazda direk gelip sizinle paylasırım öyle bişey olursa :) Ama bildiğim tek bişey var eğer gebeysem dünyanın en mutlu kadını benim diyebilirim herhalde o derece. Allah tüm insanlara hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah

benimde geçen ay 3 gün gecikmişti canım bence kan testi yaptr çünkü hamileyim diye beklerken adet olmak kötü bir duygu

ben kan testını onerırım cunku adetın gecıktıkce kendını daqha cok hamıle hıssedeceksın o zaman kalkıp negatıfı gormek çok daha zor olacak karar senın ben olsam yaptırırdım varsa heveslenır yoksa da cok kaptırmadan kendımıa adetımı beklerdım

benimde geçen ay 3 gün gecikmişti canım bence kan testi yaptr çünkü hamileyim diye beklerken adet olmak kötü bir duygu
Akıntı geliyo arada heh geldi işte diyorum adet oldum seninde umudun anca buraya kadarmış diyorum bakıyorum kirmizilar yok sadece Akıntı. Bi bugunde geçsin yarın yaptırıyım olmadı.

Back
X