Geç döllenme

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Kızlar benim adetim bugun tam 8 gun geçtı 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı dün dr gittim herhangi bir sebep olmadıgını söyledi regl olmamak için biraz daha bekleyelim adet olmazsan gebelil testini tekrarla dedi ve hasta olmadım sizce geç döllenme olup gebe kalmış olabilir miyim

Kızlar benim adetim bugun tam 8 gun geçtı 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı dün dr gittim herhangi bir sebep olmadıgını söyledi regl olmamak için biraz daha bekleyelim adet olmazsan gebelil testini tekrarla dedi ve hasta olmadım sizce geç döllenme olup gebe kalmış olabilir miyim
degerin kaç çıktı canim

Çok çok düşük çıktı doktora bunu da sordum hani imkansız 0.5 i geçmemiş bir sonucun gebeliğe dönüşmesi onu bir hafta sonra anlarız dedi ümitlenmek istemiyorum ama ümitlendim çünkü göüslerimdede değişiklik var

Merhaba benimde derdim ayni adetim 10 gun gecikti 2 gun once beta hcg 1,7 cikti 4 gundur de kahverengi akintim var sizce ihtimal var mi:110::KK200:

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır bunu ilk 4 hafta da vücutta ki yada hormonlarda ki değişiklikle anlamanız mümkün değil.
İlk 4 hafta da bebek değil kese bile ancak oluşmaya başlıyor.
Göğüslerin şişmesi halsizlik uyku hali vs gibi şeyler sizi yanıltmasın.
Kafayı gebeliğe takarsanız adetiniz de bile gecikme yaşarsınız.
Strese girmek vücut dengenizi bozar.
Kafayı takmayın oluruna bırakın.
Allah teâlâdan herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli.
Vakti zamanı gelince herşey olur yeterki hayırlısı olsun. ;)

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır bunu ilk 4 hafta da vücutta ki yada hormonlarda ki değişiklikle anlamanız mümkün değil.
İlk 4 hafta da bebek değil kese bile ancak oluşmaya başlıyor.
Göğüslerin şişmesi halsizlik uyku hali vs gibi şeyler sizi yanıltmasın.
Kafayı gebeliğe takarsanız adetiniz de bile gecikme yaşarsınız.
Strese girmek vücut dengenizi bozar.
Kafayı takmayın oluruna bırakın.
Allah teâlâdan herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli.
Vakti zamanı gelince herşey olur yeterki hayırlısı olsun. :KK66:
İnşallah canım tabi ki hayırlısı olsun ama insan istiyor bu ay hiç strest yapmadım fakat göğsümde ki belirtileri de hiç adet sırasında yaşamadım onyüzden ümitliyim desem yeridir

İnşallah canım tabi ki hayırlısı olsun ama insan istiyor bu ay hiç strest yapmadım fakat göğsümde ki belirtileri de hiç adet sırasında yaşamadım onyüzden ümitliyim desem yeridir
Sen ne kadar bu ay hiç kafayı takmadım desen de farkın da olmadan takımışsındır. :)
Adet dönemim de hiç göğüslerimin şiştiğini bilmem şu bebek durumu ortaya çıkınca aylarca göğüslerim şişti halsizlik baş dönmesi adet gecikmesi yaşadım hemde aylarca ve en sonun da tamam bitti artık istemiyorum vazgeçtim dediğim ay gebe olduğumu öğrendim :)

Ya ben bu aya kadar takıyordum geçen ay büyük bir hüsran atlatınca bende tamam dedim olursa olur ve aklımdan adet olcagım günü bile geçirmedim takip etmedim ne zaman ki adet gecikti göğüslerim koyulastı uçları beyaz beyaz delik oldu yarık gibi acıdı damarlarım belli oldu ve dr bekleyelim dedi bir umut düştü inşallah bizede nasip olur

Back
X