Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen kanda baktır bi benceBenim regl hep düzenli. Olur zaten bazı kişiler de adet olmadan gögüsleri ağrır felan ben hayatım da ilk defa boyle gögs ucu kararması sızlaması yaşıyorum hic boyle bişey yaşamadım adet belirttm normalde sadece kasık ve bel ağrısı olur du hic de bu kdar geckmedi hadi bazen 2 gün felan geçiyordu 10 gün oldu bugun yine. Yaptım yine negatif hala regl de yok
Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2 gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 5 gün gecikti yani ilişkiye gireli 1 hafta oldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun
İnşALLAH olur teşekkğr ederimAdetten once degil sonra iliskiye girmeniz lazim, tabi eger normal bir yumurtlama dongusune sahipseniz. Hamile oldugunuzu sanmiyorum, belirtiler psikolojik olabilir ki kanda da negatif cikmis zaten. İns hayirlisiyla bi bebeginiz olur, endise etmeyin, zamana birakin :)
Adetimin 5.ci gununde kan verdim pozitif cikti.4+4 haftaligim hem keseyi hemde bebegi,persembe gunu gorduk..Arkadaşlar geç döllenme yaşayan bayanlar kan da ne zaman gördünüz bebeğinizi yada ultrason da görebildnz mi??
Test yapsana benim geçikmemin ikinci günü yaptım belirgin silik çizgi çıktı iki gün sonra kan verdim 33 çıktı sonrasında gitmedim daha bekliyorumHastalığım gecikeli 6 gün oldu karnımın alt tarafında küçük şişlik var ve kramp oluyor arada ben nezaman öğrenicem