Geç döllenme

cansu03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
1
0
1
32
Iyi akşamlar arkadaşlar.. geç döllenme hakkında bilgisi olan ya da yaşayan paylaşabilir mi ? Mens donemim 10 gün geçti henüz tahlillerde pozitif bir şey yok. 34 güne bir mens olduğum için Dr geç döllenme olabilir dedi. Basından geçen var mı kaç güne tahlilde belli olur ?

bende 33-34 günde bir regl olurum sat 20 ekim di 21 kasımda beta hcg yaptırdım negatifti 0,100 çıktı yani.hala regl olmayınca 26 kasımda doktora gittim söktürücü almak için beta hcg baktırdı 7 çıktı yani pozitifti.28 kasımda testi tekrar et dedi 2 katı çıkmışmı diye 28 kasımda 50 çıktı ve sonrası hep yükselmeye devam etti.10GÜNN GEÇTİYSE belli olması lazım aslında

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2 gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 5 gün gecikti yani ilişkiye gireli 1 hafta oldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…