gec döllenme

Canım ben ilk hamileligimde adetime 3 gün kala zaten adet olacagim diye korunmayı bıraktık ve o şekilde hamile kaldım. Rabbim verecekse eğer her şekilde veriyor. Umarım gönlündeki haberi alırsın.

Canım ben ilk hamileligimde adetime 3 gün kala zaten adet olacagim diye korunmayı bıraktık ve o şekilde hamile kaldım. Rabbim verecekse eğer her şekilde veriyor. Umarım gönlündeki haberi alırsın.
Bende 4 gün kala ilişki yaşadım en son. Peki kaç gün geçtikten sonra ogrendin hamile oldugunu

inşallah canım test yaptın mı sen? Her zaman böyle gecikir mi?
Yaa gecikmez,30-32 günde olurdum,geçen ay 43de oldum,doktor da östrojen eksiktir heralde dedi,östrojen verdi,bitirince 28 gün sora adet olacam sandım,gittim,inofolic başla adetinin 11.günü gel dedi,ben de bi kaç güne adet olurum zaten diye hemen başladım,ama hala gelen giden yok,adet gününden bi gün önce idrar testi yaptım,silik çıktı,ertesi gün hemen kana gittim negatif çıktı,anlamadım,test bozuktu heralde,burda da paylaştım hatta,herkes hamilesin demişti,neyse işte sorasında yaptım yine idrar testi,negatifdi,3gümdür yapmıyom, şüpheli ilişkiden 15 gün sorayı bulsun bari dedim,anca ozaman çıkar diye,yarın sabah yapçam bidaha hastalanmazsam,uzun oldu birazcık kusura bakma :110:

Evet evet kaç gün sonra öğrendin nası öğrendinn??

Bende 4 gün kala ilişki yaşadım en son. Peki kaç gün geçtikten sonra ogrendin hamile oldugunu

Evet evet kaç gün sonra öğrendin nası öğrendinn??
Son adet tarihim 9 mayisti , 6 Haziran ve adet olmayınca sonrasındaki günlerde birlikte olduk 9 temmuzda evde yaptığım testte çıkmisti. Oğlum 5 yaşında şimdi abi olmak için gün sayıyor.

Son adet tarihim 9 mayisti , 6 Haziran ve adet olmayınca sonrasındaki günlerde birlikte olduk 9 temmuzda evde yaptığım testte çıkmisti. Oğlum 5 yaşında şimdi abi olmak için gün sayıyor.
Teşekkürler,sağ salim kucağnıza alın işallah ikinciyii

Ilk oyrendiyinde kac haftaydi?
Misafirlikte olduğum için ,En az öğrendikten 1 hafta sonra filan gitmiştim doktora tam hatırlayamıyorum . Ama sadece keseyi görmüştük 5 haftalık filandi. Ondan 2 hafta sonra filan da kalp atışını duymuştum.

Teşekkürler,sağ salim kucağnıza alın işallah ikinciyii

Aminnn darısı size inşallah..

Misafirlikte olduğum için ,En az öğrendikten 1 hafta sonra filan gitmiştim doktora tam hatırlayamıyorum . Ama sadece keseyi görmüştük 5 haftalık filandi. Ondan 2 hafta sonra filan da kalp atışını duymuştum.

Ya canim sendede evet baya gec dollenme olmus benim gibi , hayirlisi olsun ikinciyede saglim kavus insAllah

Bide doktor son adet tarihini degistimi boyle olunca ?

Gebe kalanlar ve hamilelik tecrubesi yaşayan arkadaşlar 1 sorum olacak adetime 1 hafta var ancak hiç yaşamadıgim şeyler yaşıyorum 10 günü aşkın gece acayip terliyorum adetlerim düzenlidir böyle terleme yaşayan oldu mu aranızda

Yani şüpheli ilişki,beklenen adetten bir gün öncemiydi yani? Benim de bugün 45.gün,gelen giden yok,pko da varmış birazcık,geçen ay çıktı,yani o da gecikme yapıyomuş ama,umut işte,bu ay inofolik kullanmaya başlamıştım,belki o geciktirmiştir ya da belki o yumurtacık yapmıştır geç,çünkü adet başında başlamadım geç başladım,
Evet canim ilk beklenen adet gelmeyince ikinciye 1 gün kala 971 cikti

Back
X