Geç Döllenmee

ftmsule

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
14
5
286
Denizli
Merhabalar kaç gündür aklıma takılıyor açıkcası endişeleniyorum.Uzun bi aradan sonra ikinci gebeliğimi yaşıyorum polikistik ve adet düzensizliğim olduğu için bi ihtimal bakayımda ilaç kullanayım derken kasette silik çizgi gördüm havalara uçtum kan tahlili yaptırdım hemen beta hcg 28 çıktı üç gün sonra 50 çıktı iki gün sonra tekrar bakıldı 57 çıktı böyle olup sonradan artan var mı acaba bugün tekrar kana bakılacak

Merhabalar kaç gündür aklıma takılıyor açıkcası endişeleniyorum.Uzun bi aradan sonra ikinci gebeliğimi yaşıyorum polikistik ve adet düzensizliğim olduğu için bi ihtimal bakayımda ilaç kullanayım derken kasette silik çizgi gördüm havalara uçtum kan tahlili yaptırdım hemen beta hcg 28 çıktı üç gün sonra 50 çıktı iki gün sonra tekrar bakıldı 57 çıktı böyle olup sonradan artan var mı acaba bugün tekrar kana bakılacak
Kimyasal sanırım
Artışı düşük olmuş

Testi farklı yerlerdeki yaptirdiniz oda fark ediyor . Ama fazla artık olmamış maalesef

Farklı yere yaptırdım muhtemelen kimyalsal ama allahtan Ümit kesilmez diye doktorum tekrar kan vermemi istedi bakalım nasıl olacak

Merhaba gebeliginiz nasıl ilerliyor kimyasal gebelik mi yoksa beta yukseldimi bende şuan aynı durumdayım 😞

Back
X