Geç dollenmemi acaba

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
28
Kızlar son adet tarihim 27 nisan benim dongum 33 genelde duzensiz ama 19 20 mayıs ta ovuslasyonla pik yumurtlama gordum ve suan adetim 4 gun gecikti 2 gun once test te negatıf cıktı erken mi yaptım acaba sizce yardımcı olurmusuz gec yumurtlama olup hamıle kalanlar kac gunde ogrendınız tesstte pozıtıfı

Iki hamileligimde de gec dollenme oldu. Ilkinde tam hatirlamamakla birlikte beklenen adet tarihinden 15 gun kadar sonra ikincide tam 11 gun sonra ogrendim. Beta da 354tu.

Benim döngüm 28 gün.
4.gun gecikmemde mide bulantisiyla test yaptım pozitifti

Hamileliğim geç döllenme oldu, adetin ,,4 gün geçilmesiyle test yaptım evde çıkmadı. #sonra tatile gitmiştim. Dönüp kan testi verdim 2 haftayı buldu, beta 2000 perde çıkmıştı

Ama şu an kanda çıkar senin

Benım 33 dongum bgun 4cu gun gecikmem

Normal testte ne zaman ckar acaba

Iki hamileligimde de gec dollenme oldu. Ilkinde tam hatirlamamakla birlikte beklenen adet tarihinden 15 gun kadar sonra ikincide tam 11 gun sonra ogrendim. Beta da 354tu.
Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın.Benim de adetim 11 gün gecikti,testler negatif çıkıyor.Hamilelik belirtileri de yok.Sizde belirtiler varmıydı?

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın.Benim de adetim 11 gün gecikti,testler negatif çıkıyor.Hamilelik belirtileri de yok.Sizde belirtiler varmıydı?
Cok tesekkur ederim. Evet belirtilerim vardi goguslerim sismis ve uclari cok aciyip yaniyordu. Yemekten sonra bulantim oluyordu bir de adet olacakmis gibi agrim oluyordu.

benimde yumurtalama döneminde ilişki oldu geri çekme yöntemiyle, adet günümde adet olmadım ve tüm adet belirtilerim vardı. Gecikmemin 2. günü normalde gecikmem hiç olmaz ve adetten önce ağrım sızım olmaz. Bu sefer farklı hissediyorum ama çok düşük ihtimal hamile kalmam bu şartlar altında. İlişkiden 8 gün geçti test yaptım negatif. Aynı durumda olan var mı? geç döllenme böyle bir şey mi varsa?

Merhaba hanımlar benim en son regli tarihim 25 Mayıs o ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetim 4 gün geçince kan testi yaptım sonuç negatif doktor alttan muayne etti yumurta çatlamıştı beklememi söyledi ve ben henüz regli olmadım bu durumu yaşayıp gebelik haberini alan var mı yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…