merhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan
Cnm bi kan ver olmadı sen çünkü regl öncesi hormonlar değişiyor çok kişide pozitif çıkabiliyor ama kan kesin sonuç oluyor. Ama dedigin gibi geç dollenmede olabilir. Benim 1 hafta gec oldu döllenmem.
Cnm bi kan ver olmadı sen çünkü regl öncesi hormonlar değişiyor çok kişide pozitif çıkabiliyor ama kan kesin sonuç oluyor. Ama dedigin gibi geç dollenmede olabilir. Benim 1 hafta gec oldu döllenmem.
adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım ama tabisonuc, 1,2 di biraz daha mı beklesem diyorum bi yanımda git yaptır dio eşimde artık kızıyo kendini kaptırıyorsun diye
offff bnmde aynı derdim var. 8 gün gecikmem var test yaptm çıkmadı bişey ama 2 gün oldu yapalı..bnmde batmalarım var tek belirtim bu ama çok sıkıldım bu kadr gecikme hiç yaşamam nerdeyse. senin baya gecikmiş ama canm bazı bayanların idrara hiç geçmediği olrmuş hcg hormonunun.kan testi yaptrmanda fayda var
offff bnmde aynı derdim var. 8 gün gecikmem var test yaptm çıkmadı bişey ama 2 gün oldu yapalı..bnmde batmalarım var tek belirtim bu ama çok sıkıldım bu kadr gecikme hiç yaşamam nerdeyse. senin baya gecikmiş ama canm bazı bayanların idrara hiç geçmediği olrmuş hcg hormonunun.kan testi yaptrmanda fayda var
adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım ama tabisonuc, 1,2 di biraz daha mı beklesem diyorum bi yanımda git yaptır dio eşimde artık kızıyo kendini kaptırıyorsun diye
Ama adeti muhakkak geçmesi gerekiyor. Adet zamani geldikten hatta 1 hafta sonra falan kesin sonuç alıyorsun. Benimde öyleydi her ay kan verirdim nerdeyse hergün test yapardım meğer bende pko varmış ilaçla gebe kaldım. Şimdi dogduda 7 aylık oldu bile darısı senin ve isteyen herkesi başına cnm benim.
yahu tek dertli ben değilim sanırım benim de hep yumurtlamam geç oluyor ya. adetin bugün 20. günü ovulasyon yapıyorum 15. günden beri. en koyu bugün yakaladım.. geç yumurtlayanda geç döllenme oluyor sanırım? imreniyorum valla şu 21-28 günde adet olanlara. benimki hep 33-35 günde bir oluyor..
Benim gec dollenme oldu beta hcg yerlerdeydi 2 gunde bir test yaptırdim o da gidim gidim gitti ilk sonrasindaaaa elhamdülillah gorduk keseyi :) korkma,bakalim.vardir hayir ben ilk idrar testinde negatif gordum 1 hafta sonra coook silik pozitifti. Bide esine caktirmadan yap testi sende oda uzuluyordur. Kolay değil,beklemek gercekten zor.... Allahim herkese hayırlısı ile nasip eylesin amin