- Konu Sahibi Refik-i hayat
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,
Sana bana isteyen herkese
Sana bana isteyen herkese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yüzünü güldürsün insallah canimm..Ins canim ins.. bizde 8 aydan beri ugrasiyoruz ama henuz bi sonuc alamadik canim.. nasip.. kismetimizde ne zaman varsa o zaman olur ins hayirlisiyla.. bu ay sut ve maydanoz buharina oturdum.. ondan umutluyum biraz.. bakalim hayirlisi..
Ins canim.. cumlemizin ins.Rabbim yüzünü güldürsün insallah canimm..
2 sene boyunca yolunu gözlemiştik babanla.. Her ay gelirsin belki diye heyecan yapıyorduk, ümitleniyorduk..
Ta ki bu ay'a kadar.
Oysa ki ne kadar çok sevinmiştik hamile olduğumu duyunca. Baban karnımı okşayıp "çok beklettin eşşek sıpası 9ay daha mi bekleyecez seni şimdi :)" diyerek eğlendiriyordu beni..
Ne yazıkki sevincimiz, eğlencemiz sadece 4gün sürdü. 4gün sonra hızlıca uzaklaşmaya başladın bedenimden..
Ve an itibariyle yoksun artik içimde..
Olsun, belki yaşadıgın zaman sağlıksız bir bebek olacaktın, belki bu dünyada çok acı çekecektin.. Seni bana verende Allah,alanda Allah. Vardır bir bildigi bir hikmeti.. Rabbimden hep hayırlısını istedim, demekki hayırlısı böyleymiş..
Ben seni yine beklerim hep beklerim cennet kokulum. Bebegim. Annem.. Yeterki sen beni daha fazla bekletme ....
Amin ins..:)Gozlerim doldu okuyunca cok gecmis olsun ama okuduguma gorede cok guclu bir kadinsin. Herseyin hayirlisi allahim sana bana her isteyince saglikli bir minik versin kucagimiza ins
Canım seni şuan çok iyi anlıyorum bizde bayadır bi bebek istiyorduk ve sonunda oldu dedim çok sevindim ama benimde bebeğim durmadı bıraktı bizi hemde 8 haftalıkken..kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 gün önce.Rabbim yardımcımız olsun bir daha yaşatmasın çok zor bir durum.2 sene boyunca yolunu gözlemiştik babanla.. Her ay gelirsin belki diye heyecan yapıyorduk, ümitleniyorduk..
Ta ki bu ay'a kadar.
Oysa ki ne kadar çok sevinmiştik hamile olduğumu duyunca. Baban karnımı okşayıp "çok beklettin eşşek sıpası 9ay daha mi bekleyecez seni şimdi :)" diyerek eğlendiriyordu beni..
Ne yazıkki sevincimiz, eğlencemiz sadece 4gün sürdü. 4gün sonra hızlıca uzaklaşmaya başladın bedenimden..
Ve an itibariyle yoksun artik içimde..
Olsun, belki yaşadıgın zaman sağlıksız bir bebek olacaktın, belki bu dünyada çok acı çekecektin.. Seni bana verende Allah,alanda Allah. Vardır bir bildigi bir hikmeti.. Rabbimden hep hayırlısını istedim, demekki hayırlısı böyleymiş..
Ben seni yine beklerim hep beklerim cennet kokulum. Bebegim. Annem.. Yeterki sen beni daha fazla bekletme ....
Tesekkur ederim Allah razı olsun.. Mevlam herkese saglikli bir evlat nasip etsin. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin bizlere.. İmtihanlara karşı güclü durmak zorundayiz ki imtihanimizi kazanalim..Gozlerim doldu okuyunca cok gecmis olsun ama okuduguma gorede cok guclu bir kadinsin. Herseyin hayirlisi allahim sana bana her isteyince saglikli bir minik versin kucagimiza ins