Esimin 9yasinda gecirdigi bu ameliyat sonrasi sperm degerleri cok dusuk. 3ay once 100bin idi. Dr kontralu ile 3 ay pregnyl kullandik.simdi degerler 0 landi. Dr normal oldugunu ve 2ay sonra sperm arttirici horrmonla yukseltilebilecegini soyledi. simdilik sadece tribestan die ilac verdi hormon duzenleyici demir dikeni ozümüs. 2 ay sadece bunu kullanicakmisiz. Ama tabi ben bunun yaninda multivit,koenzim 200mg, arginin 500mg, proxeed 2 şase , ve folik asit 5mg veriyorum . Ari sutu de iciriyorum caktirmadan meyve suyuna ekliyorum .
Dr umuza cok guveniyorum prof urolog . Ama takviye yapmadan da icim rahat etmiyor. Bu durumu yasayan arkadaslar varmi acaba .
Bu arada ben de dr um . Baska branstan. Butun arastirmalari literaturleri okuyorum . Bunlarin sonucunda takviyeleri veriyorum .
Dr umuza cok guveniyorum prof urolog . Ama takviye yapmadan da icim rahat etmiyor. Bu durumu yasayan arkadaslar varmi acaba .
Bu arada ben de dr um . Baska branstan. Butun arastirmalari literaturleri okuyorum . Bunlarin sonucunda takviyeleri veriyorum .