Şimdi bizim öykümüz biraz değişikHmm ... şimdiye kadar hangi sebeplerden ötürü ertelensi hep?
Şuan bizde bu durumdayız diş çıkartıyor inanılmaz huysuz bir de ben evdeyim gazı gelse meme kakası gelse meme uyumak istiyor meme uyanıyor meme.Diş süreci geçince deneyeceğim ama 1 yaşından sonra deneyip başarılı olmuş olanları dinleyebilsek keşke nasıl yapmış ne yapmışAynı sorun bende de var. 6 aya kadar kendi kendine uyuyordu emziğiyle oynayarak. Ben işe başladıktan sonra meme de uyumaya alıştı. Uyuyor uykusu güzel ama sadece meme de uyuyor. uyuduktan 5 dk sonra kalkıyorum yanından. Emziği de almıyor artık. Çalıştığım için kıyamıyorum da zaten memeden mahrum bırakıyorum diye. Geçen gün yatır kaldır yöntemi denedim ama kıyamadım bi süre sonra ağlamasına. Zaten diş çıkarıyor hafif ateşli. Önce benim kesin kararlı olmam lazım başarılı olabilmek için. İnşallah siz başarırsınız.
aslında bende tracy hogg ın kitabı da var ama teorikteki gibi olmuyor pekAynı sorun bende de var. 6 aya kadar kendi kendine uyuyordu emziğiyle oynayarak. Ben işe başladıktan sonra meme de uyumaya alıştı. Uyuyor uykusu güzel ama sadece meme de uyuyor. uyuduktan 5 dk sonra kalkıyorum yanından. Emziği de almıyor artık. Çalıştığım için kıyamıyorum da zaten memeden mahrum bırakıyorum diye. Geçen gün yatır kaldır yöntemi denedim ama kıyamadım bi süre sonra ağlamasına. Zaten diş çıkarıyor hafif ateşli. Önce benim kesin kararlı olmam lazım başarılı olabilmek için. İnşallah siz başarırsınız.
yatır kaldır yöntemini çok yorucu diyorlar. bende çok istedim uyku eğitimi vermeyi ama hem çalıştığım için hemde kendime güvenmediğim için hiç başlamadım.Aynı sorun bende de var. 6 aya kadar kendi kendine uyuyordu emziğiyle oynayarak. Ben işe başladıktan sonra meme de uyumaya alıştı. Uyuyor uykusu güzel ama sadece meme de uyuyor. uyuduktan 5 dk sonra kalkıyorum yanından. Emziği de almıyor artık. Çalıştığım için kıyamıyorum da zaten memeden mahrum bırakıyorum diye. Geçen gün yatır kaldır yöntemi denedim ama kıyamadım bi süre sonra ağlamasına. Zaten diş çıkarıyor hafif ateşli. Önce benim kesin kararlı olmam lazım başarılı olabilmek için. İnşallah siz başarırsınız.
bizim kızım 16 aylık ayakta sallanarak uyuyor. bazen onda bile uyumak istemiyor. zor ikna ediyoruz yastığa yatırıp ayakta sallamak için. her geçen gün uyutmak zorlaşıyor.Diş cikarma donemi bitene kadar verilen uyku egitimlerinin devamliligi olmuyor bence.kac kere tamam oldu bu sefer dedim sonra dişler yuzunden basa sardik. Suan misal ayagimda salliyorum halaaaaa (17 aylik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?