Geç kalınmış uyku eğitimi

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Bebeğine 1 yaşında uyku eğitimi veren var mı?

Hmm ... şimdiye kadar hangi sebeplerden ötürü ertelensi hep?

Bende bu konudan dertliyim ama benimki 8 aylık. Oyun oynamayi öğrendiği için uyumak istemiyor oyun oynamak istiyor hep... Geceleri de tok olduğu halde cok sık uyanıyor inşallah bende uyku düzenini oturtabilirim

Hmm ... şimdiye kadar hangi sebeplerden ötürü ertelensi hep?
Şimdi bizim öykümüz biraz değişik ilk 6 aya kadar kendi kendine uyuyuyordu oğlum sonra diş çıkartma süreci ve ek gıda serüveni başlayınca memede uyumaya alıştı bir de ufak bir sağlık problemi yaşadık bunaldıkça memede rahatladı daha sonra biz taşındık falan bir düzen oturtamadım aslında birkaç kez denedim ama her seferinde çok direndi derken bugünlere geldik.Sorun uyumamasında değil sorun memede uyumak istemesinde

Aynı sorun bende de var. 6 aya kadar kendi kendine uyuyordu emziğiyle oynayarak. Ben işe başladıktan sonra meme de uyumaya alıştı. Uyuyor uykusu güzel ama sadece meme de uyuyor. uyuduktan 5 dk sonra kalkıyorum yanından. Emziği de almıyor artık. Çalıştığım için kıyamıyorum da zaten memeden mahrum bırakıyorum diye. Geçen gün yatır kaldır yöntemi denedim ama kıyamadım bi süre sonra ağlamasına. Zaten diş çıkarıyor hafif ateşli. Önce benim kesin kararlı olmam lazım başarılı olabilmek için. İnşallah siz başarırsınız.

Aslında geç değil 1 yaş. dediklerimizi biraz daha rahat anlama yaşında. İnstagramda falan bununla ilgili uyku eğitimi verenler var para verip almasanız bile attıkları postları okuyup memede uyumayı biraktirabilirsiniz

Şuan bizde bu durumdayız diş çıkartıyor inanılmaz huysuz bir de ben evdeyim gazı gelse meme kakası gelse meme uyumak istiyor meme uyanıyor meme.Diş süreci geçince deneyeceğim ama 1 yaşından sonra deneyip başarılı olmuş olanları dinleyebilsek keşke nasıl yapmış ne yapmış

aslında bende tracy hogg ın kitabı da var ama teorikteki gibi olmuyor pek

Uyku egitimi icin hic bir zaman gec degildir.sadece yaşına bastığı için etrafının daha farkında.o yüzden başladığınız zaman geri adım atmamanız gerekir.kucuk bebeklere nazaran daha fazla ağlayıp tepki gösterebilir elbette ama bu çok normaldir.o yüzden endişelenmeyin.

Diş cikarma donemi bitene kadar verilen uyku egitimlerinin devamliligi olmuyor bence.kac kere tamam oldu bu sefer dedim sonra dişler yuzunden basa sardik. Suan misal ayagimda salliyorum halaaaaa (17 aylik)

Dış dönemlerini zor atlatan bir bebeğiniz varsa gündüz uyanikkende aynen anlattığınız gibi mutsuz huzursuz ateşli ağrısı olan bir bebeğiniz olmalı.ama uyanıkken ii uyku zamanı tepki veriyorsa o dişten değil-dir muhtemelen.disten olduğuna eminseniz onu rahatlatacak kürler hazırlayın.diş etlerine soğuk uygulama yapın havuç gibi.bunun için bi çok kür var.ama uyumayı tam anlamda öğrenen bir bebek sallanmaya ihtiyaç duymaz.evet her zamankinden daha çok tepki verebilir ama siz onu rahatlattiktansonra düzeni bozulmaz.velevki bozuldu iyileştiği zaman 1 2 gün içind e eski düzene döndürebilirsiniz.sadece ufaklıklar çok uyanik ve bizim zayıf noktalarımızı keşfettikleri an bunu hep kullaniyirlar

yatır kaldır yöntemini çok yorucu diyorlar. bende çok istedim uyku eğitimi vermeyi ama hem çalıştığım için hemde kendime güvenmediğim için hiç başlamadım.

Diş cikarma donemi bitene kadar verilen uyku egitimlerinin devamliligi olmuyor bence.kac kere tamam oldu bu sefer dedim sonra dişler yuzunden basa sardik. Suan misal ayagimda salliyorum halaaaaa (17 aylik)
bizim kızım 16 aylık ayakta sallanarak uyuyor. bazen onda bile uyumak istemiyor. zor ikna ediyoruz yastığa yatırıp ayakta sallamak için. her geçen gün uyutmak zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…