- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek birsey anlamadımAnti-Rh-immunglobulinleri (antikorları) ilk teması her zaman başarılı bir şekilde engelleyemeyebilirler. Ancak düzenli antenatal takibe gelen gebelerde 28. gebelik haftasında ve doğumdan sonraki ilk 72 saatte olmak üzere toplam iki doz uygulandıklarında ileriki gebeliklerde problem ortaya çıkma olasılığı binde 1 kadar düşüktür. Doğum sonrası tek doz uygulamada başarısızlık oranı %2'ye çıkar.![]()
28 yazio ama insallah bisey olmaz, bence hemen yarin gidin hastaneye ama korkmayinMeraba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim eşimle kan uyuşmazlıgımiz var ben negatif o pozitif 28. Haftada iğne yapılıyormus galiba doktor ole demişti ben unuttum ama 1 hafta önce doktordaydim hicbirsey demedi doktor... korkuyorum geç mi kaldım birsey olur mu
28 haftada vuruluyomus o igne normalde doktorunuz nasil bisey soylemedi. Icinis rahat etmicekse arayin bence. Onun size soylemesi gerekirdiPek birsey anlamadım
Çok telaş yaptım şu anda ya.. nasıl atlar doktor böyle birseyi.. bebeğime birsey olurmuCanim telas yapma yeni tedavi protokollerinde dogumdan sonra tek doz yapan doktorlar da var.
Konuşucam inşallah bir yarın olsun da hayirlisiyla nette birkaç yerden okudum 28. Haftada oldum diyor herkesCanim boyle birsey atladigini sanmiyorum.ilk gebeliklerde dogum sonrasi bebegin kan grubuna gore yapiliyor anti d ignesi doktorun tedavi prensibi budur ama keske aciklasaymis sana durumu![]()
Netten baktım doktoru öyle dedi 28.hafta diye ama inşallah bir sorun olmaz..Canim benim calistigim hastane de dogum sonrasi tek doz yapiliyor o da cocugun kan grubuna gore.yeni tedavi protokolu bu cunku isteyen doktorlar hem 28 hem dogum sonrasi yapiliyor ama bebek acisindan bir sikinti yapmaz ikisi de