Geç Mi kaldım

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Meraba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim eşimle kan uyuşmazlıgımiz var ben negatif o pozitif 28. Haftada iğne yapılıyormus galiba doktor ole demişti ben unuttum ama 1 hafta önce doktordaydim hicbirsey demedi doktor... korkuyorum geç mi kaldım birsey olur mu

Anti-Rh-immunglobulinleri (antikorları) ilk teması her zaman başarılı bir şekilde engelleyemeyebilirler. Ancak düzenli antenatal takibe gelen gebelerde 28. gebelik haftasında ve doğumdan sonraki ilk 72 saatte olmak üzere toplam iki doz uygulandıklarında ileriki gebeliklerde problem ortaya çıkma olasılığı binde 1 kadar düşüktür. Doğum sonrası tek doz uygulamada başarısızlık oranı %2'ye çıkar.

Pek birsey anlamadım

28 yazio ama insallah bisey olmaz, bence hemen yarin gidin hastaneye ama korkmayin

Kan uyuşmazligi bebek sağlığı açısından önemli bende de vardı benim doktorum belirli aralarda kan tahlili yaptiriyordu uyuşmazlığın bebeğe zararı olup olmadiginı takip ediyordu

Canim telas yapma yeni tedavi protokollerinde dogumdan sonra tek doz yapan doktorlar da var.

Canim boyle birsey atladigini sanmiyorum.ilk gebeliklerde dogum sonrasi bebegin kan grubuna gore yapiliyor anti d ignesi doktorun tedavi prensibi budur ama keske aciklasaymis sana durumu

Son düzenleme:
korkma canım bende öyleydim.kan uyuşmazligı annenin kanı negatif olunca 2 bebekte sıkıntı oluyo.buda dogumdan sonra yapılan bir ıgneyle kontrol altına alınıyo.yani karnindaki bebek için deyıl ikinci için risk var eger igne yapılmazsa

Canim boyle birsey atladigini sanmiyorum.ilk gebeliklerde dogum sonrasi bebegin kan grubuna gore yapiliyor anti d ignesi doktorun tedavi prensibi budur ama keske aciklasaymis sana durumu
Konuşucam inşallah bir yarın olsun da hayirlisiyla nette birkaç yerden okudum 28. Haftada oldum diyor herkes

Kan uyusmazliqi nasil anlasikio biz nikah olmadan once baktilar kotu birsey cikarsa arariz dediler o mu oluyo.

yanliş hatırlamıyorsam 28 haftada yapılan igne tetanoz ignesi olması lazım.kan uyuşmazlıgın ignesi hemen dogumdan sonra yapılacak

Canim benim calistigim hastane de dogum sonrasi tek doz yapiliyor o da cocugun kan grubuna gore.yeni tedavi protokolu bu cunku isteyen doktorlar hem 28 hem dogum sonrasi yapiliyor ama bebek acisindan bir sikinti yapmaz ikisi de

Canim benim calistigim hastane de dogum sonrasi tek doz yapiliyor o da cocugun kan grubuna gore.yeni tedavi protokolu bu cunku isteyen doktorlar hem 28 hem dogum sonrasi yapiliyor ama bebek acisindan bir sikinti yapmaz ikisi de
Netten baktım doktoru öyle dedi 28.hafta diye ama inşallah bir sorun olmaz..

Suan yanlis olan bir durum yok ki sadece sakin ol yarin doktorun sana aciklar herseyi

arkadaşım lütfen ama uyarıları birqz dikkate al. konunu ilgili bölümlere aç. bunu alışkanlık yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…