• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç saatlerde yemek yediğim için kilo problemi yaşıyorum..Ne yapmalıyım sizce?

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
boyum 1.72 62 kiloyum 55 kilodan bir anda ne olup bittiğini anlamadan bu kiloya çıktım ve artık beni görenler nekadar kilo almışsın demeye başladı.Dolayısıyla yazda geliyor bende kilolarımdan ve özelliklede göbek bölgemden şikayet etmeye başladım.Kilo vermek istiyorum ama şöyle bir sorunum var ikinci öğretim okuyorum ve eve geldiğimde saat 22.30-23.00 arası oluyor ve ben bu saatten sonrada mecbur yemek yemek zorunda kalıyorum.çünkü dayanamıyorum ve halsiz düşüyorum.hızlı kilo alış sebebimi bende buna bağlıyorum.bana bu konuyla ilgili neler önerebilirsiniz???Akşam yememelimiyim yemezsem yerine dengelemek zinde kalmak için neler yapmalıyım?Sizi arkadaşlarım ve ablalarım olarak görüyorum söyledikleriniz bnm için önemli şimdiden teşekkürler...:)

bende gece yemek yemeye baslamstım ve 1ay yaptım bunu bana göbek olarak geri dönmüştü benimde boyum 1.68 kliom 53tü 60 oldum..:1: ben gece yemek yemeyi bıraktım ve göbegim kaybolmaya basladı.. kısacası gece yemek eşittir kilo....egzersiz yapabilrsin göbegn için:16:

düzenli beslenirsen atlatabilirsin canım. çok abartılacak kadar almamışsın ama tedbir alman çok iyi.

sabah kahvaltında peynir ve yumurta tüketmeye dikkat, gün içinde muhakkak et ve sebze tüket, kuru baklagil tüketince et yeme. derse girmeden bir öğün yemek yiyebilirsin, eve gelince de salata yap kendine, havuç ve mısır koyma yağını da az koy sonra uyu:) aklıma bi tek dengelemek geliyor çünkü acıkmış şekilde dönüyorsun, ders arasında bir peynirli tost yersen eve geldiğinde birden yemeğe saldırmazsın.

bunları en obur halimle söylüyorum :49: (:

Boyun 1.72 ve kilon 62 olduğuna göre aslında kilolu değilsin ama geç saatler yemek yediğin için belli bölgelerde( göbek )gibi bir fazlalık söz konusu olabilir.Eski haline dönmek için ilk önce dengeli beslenmen lazım yani az ve sık yemen lazım,yatmadan önce en az 3_4 saat önce asla ağır yemekler yeme,onun yerinde meyve yiyebilirsin,bol su iç,ve spor yap,özellikle göbek bölgen sıkılaştırmak için evde ekzersiz yapabilirsin.

verilen cevaplar için teşekkürler çok kilolu değilim ama eski halime dönmeyi tercih ediyorum çünkü yazın giydiğim pantolonlar bile olmaz oldu şimdilik giyebildiğim 2-3 pantolonum var anlıycanız bir an önce eski halime dönmeliyim

aynı dertten muzdaripiz. geç saatte yemek direk insan vücuduna yapışıyor. akşam yemeyi ebgellesek hiç bişey olmayacak ben 62 de takıldım kaldım sabah nesfit yeşil çay öğlen normal yemek akşam 5-6 gibi yiyorum ilerleyen saatler acıkıyorum. bütün günü akşam mahvedmiş oluyorum.nasıl engellicem kendimi.62 kg yum 55 olmak istiyorum.

canım bol su iç sıvı şeyler tüket mesela o saatte eve geldiğinde hemn bi su iç sonra yemk ye ve sadece yeemek ye ekmek tüketme kesinlikle ayrıca sabah aklktıgında da kaynar suya limon sıkıp iç göbek yagını en ii eriten şey iştahıda kesiyor meyve yeme o saatte meyve gü içerisinde ii bi ögün geç,iştirici ama sabah ve gece aç mideyi bastırmaktan cok uyarıyor ve en fazla bi ssat sonra daha aç hissediyorsun bunları çok kiloluyken şuan 36 beden e düşmüş birinin tavsiyeleri olarak dinle bence yani laf olsun die söylemiyrum...

violen seni tebrik ediyorum darısı basıma inş bende aksam yatmadan yemek yiyenlerdenim bnmde sadece göbekim var inş gidecek :D

kaynar suya limon sıkıp içmeye yrndan itibaren başlıyorum bakalım birazda boğazımı tutmaya çalışıcam maydonoz kürünede başlamayı düşünüyorum bakalım gelişmeleri yazarım

Bende aksam 4 ten sonra bisey yememeye calisiyorum.Ama aksam 11 gibi cok acikiyorum.Ben heraksam bir kase yagsiz yogurt yiyip öyle yatiyorum.Sende bir kase yogurdun icine meyve,müsli ve vanilya sekeri ilavesiyle tatlandirdigin hafif biseyler yiyebilirsin.En azindan bir alternatif olabilmesi icin yazdim.Umarim isine yarar.

yoğurdu pek sewmem ama çok acıktığımda dayanmak için yapabilirim önerin için teşekkürler...

Öneri : Nesfit in kırmızı meyveli tahıllı bir ürünü var.Diyet ürün bir bardak sütle ye.Hem tokluk veriyor hemde lezzetli

bende geceleri abur cubur yada hamur işi yediğim için bitürlü 76 dan düşemedim ama kiloda almıyorum veremiyorumda gece yediğim için hafif şeyler yemeyi istiyorum diyet bisküvi falan ama hamur işine dur diyebilsem bi

Allahıma cok sükür ciddi bir kilo problemim yok. Birinci amacım sıkılasmak!
Ama söyle bi düsününce 3 yıl boyunca beslenme alıskanlıgım cok degismis bunu farkettim.
Eskiden gece yemek neymis aklıma bile gelmezdi gündüz de cok yemezdim ama ne olduysa su 3 sene de oldu. Canım sıkıldıkca birseyler yemek istiyorum sevmedigim seyleri bile yer oldum.. İnanın aclıktan degil can sıkıntısı ve stresten nasıl basederim ben bununlaa??

mısır gevreği yiyebilirsin hem sütle olduğu için uykuda getirir yararlı kilo aldırmaz fazla ve tok tutuyor:61:

Back
X