• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec saatte cok yemek yiyince kabus gormek

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Hanimlar iyi ki varsiniz, gece gece yalnizlik hissim biraz olsun geciyor.

Size de oluyor mu, bugun yemegi gec yedim ve fazla kacirdim. Ustune birsuru meyve fln derken sistim ve yattim. Bir de bugun metruk bir evin icine girerek kedi kurtarma operasyonu yaptik kardesimle (bulup cikaramadik aglayan kediyi) ve haliyle korku filmi gibi dakikalar yasadik. Bu saate kadar hep kabus gordum durdum, nasil uyuyabilirim tekrar? Dualarimi da ettim bol bol.

Bir daha asla o saatte o kadar yemeyecegim. Herkeslere hayirli geceler:)

Hanimlar iyi ki varsiniz, gece gece yalnizlik hissim biraz olsun geciyor.

Size de oluyor mu, bugun yemegi gec yedim ve fazla kacirdim. Ustune birsuru meyve fln derken sistim ve yattim. Bir de bugun metruk bir evin icine girerek kedi kurtarma operasyonu yaptik kardesimle (bulup cikaramadik aglayan kediyi) ve haliyle korku filmi gibi dakikalar yasadik. Bu saate kadar hep kabus gordum durdum, nasil uyuyabilirim tekrar? Dualarimi da ettim bol bol.

Bir daha asla o saatte o kadar yemeyecegim. Herkeslere hayirli geceler:)

:1::1:ben de oyle çok yediğim zaman uyuyamam sen yine iyi uyumussun.:46:
Soda falan ic az hareket et evin icinde hala hazmedemediysen:52: yine kabus görürsün falan...
Iyi uykular:13:

:1::1:ben de oyle çok yediğim zaman uyuyamam sen yine iyi uyumussun.:46:
Soda falan ic az hareket et evin icinde hala hazmedemediysen:52: yine kabus görürsün falan...
Iyi uykular:13:

Cok tesekkur ederim, gittim bi su ictim geldim yanmisim resmen. Soda da yok ki.. ne guzel misil misil uyurdum halbuki onceden, 8 den sonra bisey yemiyorum normalde. Of. Sabah olsun artik :(

Cok tesekkur ederim, gittim bi su ictim geldim yanmisim resmen. Soda da yok ki.. ne guzel misil misil uyurdum halbuki onceden, 8 den sonra bisey yemiyorum normalde. Of. Sabah olsun artik :(

Sabah olur olur. Ben oyle cok yedigim zaman sabaha kurt gibi ac uyaniyorum bir de:56::9:

Back
X