geç yaşta hamile kalan var mı?

Boşversene milleti bu olmasa başka konuşacak konu bulurlardı
Hazır sana fırsat canını sıkanları çıkarırsın hayatından
kim destek kim köstek ortaya çıkar
Cnm doğru Allah var herkes sevindi destek oldu ben acaba öyle düşünürler mi diye kaygilandi m birde kendi yaşımdan dolayı ama geç değil

Halam 40 yaşından sonra doğurdu... Kadın birdenbire güzelleşti gençleşti...
Bence bir kadın erken yaşlarda iken degil, hazır hissettiği zaman yaşı uygun zamandır...
Rabb im size saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah =)
Hımm tşkler cnm ben istemeden hamile kaldim beklemiyordum o yüzden kaygılıyız ama Allah nasip etti aldırıp günaha giremezdim inş zorlanmam cnm

Cnm doğru Allah var herkes sevindi destek oldu ben acaba öyle düşünürler mi diye kaygilandi m birde kendi yaşımdan dolayı ama geç değil
İlk başta daha çok büyük küçüğü parka götürüyor dersleriyle ilgileniyor vs tabi :)
Ama küçük büyüdükçe aktiviteler artıyor
Hatta öyle bi zaöan geliyor ki küçük büyüğün işlerini hallediyor :)

çok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
Sözlerinize dikkat edin bence mora
İlk başta daha çok büyük küçüğü parka götürüyor dersleriyle ilgileniyor vs tabi :)
Ama küçük büyüdükçe aktiviteler artıyor
Hatta öyle bi zaöan geliyor ki küçük büyüğün işlerini hallediyor :)
Anladım kardeş kardeştir ne güzel peki 41 yas yeniden anne olmak için geç mi sence

Hayat koşulları çok değişti eskiden erken yaşta evlilikler ve gebelikler vardı.40 yaşında anne olan tanıdığım kadın var bebeği de sağlıklı.bir de erken yaşta doğurun torunlarınızı görün falan diye zırvalıyorlar da genç yaşta ölüp de torunlarını göremeyen anneler de var,90 küsur yaşına kadar yaşayanlar da var.Bence her gebelik bir risk içeriyor siz yaşa takılmayın.
Doğru söylüyorsun genç yaşta anne oldum ben 17 yaşında kızım var bu 2. Hamilelik bu yaşta nasip oldu off canım ya 41 yas yada 39 yaş ne farkeder geç değil degilmi çokmu takıldım ya bu yaş olayına evlendiğini vs goremezmiyim Allah bilir

Rica ederim canım ne demek.Bende 42 olucam temmuzda bende bebek istiyorum.Ne yani 40 yaşı geçtik diye bizim evladımız olmasın mı? Buarada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Bir hanımefendi 40 yaşında evleniyor 42 yaşında ilk bebeğine sahip oluyor evladı 6 yaşındayken ikinci bebeğine hamile kalıyor ve onu da sağlıklı olarak dünyaya getiriyor. Buarada iki evladına da doğal yollarla kavuşuyor.Göründüğü üzere Allah istedikten sonra Ol dedikten sonra buna kim mani olabilir.Olumsuz mesajlar yazan arkadaşlara sesleniyorum burdan.Şuan yaşınız çok genç olabilir tabiatın kanunu bu, siz de yaş alacaksınız ve belkide 40 lı yaşlarınıza kadar evlat sahibi olamayıp bu yaşlarda olsun diye uğraşacaksınız.Yapmayın...İnsanların moralini bu kadar kolay bozmayın buna hakkınuz yok...
Cok dogru söylüyorsun kimin nelerle karşılaşacağı belli olnaz

çok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı

Niye olmasın? Anneliğin yaşı yoktur
belki kadının biraz sağlık problemleri olabilir ama olmayabilirde....45'inde sağlıklı doğuranlarda var hem Allah nasip ettikten sonra bal gibi oluyo
Belki geç evlendi belki istedide yıllarca olmadı. Allah kimine 20'sinde kimine 30'unda kimine 40'ında verir.... Nasip işi bu

41 yasindayim ve gebeyim daha dun hastaneye gittim dawn sendromu icin yas riski cikti onunla ilgili kan verdim benden baska iki tane daha anne adayi vardi biri 43 digeri 40 yasindaydi ikinci gebeliklerini yasiyorlardi size bunun gibi cok ornek verebilirim. Babaannem ve kayinvalidemde yukarida bir bayanin bahsettigi gibi birbirine baka baka doguran kaynana gelinlere ornek teskil ediyor. Olumsuz yorum yapmak karsimizdakini bunalima sokmaktan baska bir ise yaramaz disarida okadar moral bozucu seyler yasaniyorki bari burda bukadar acimasiz olmayin... siz bence gebe kalicaksiniz yeterki rahat ve huzurlu bir beraberliginiz olsun iliskiniz cocuk odakli degil duygusal ve sevgi baglaminda olsun ozaman bir bakmissiniz 41 olmadan gebe kalmissiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cok dogru söylüyorsun kimin nelerle karşılaşacağı belli olnaz
Cok dogru söylüyorsun cnm benim doguma 2 ay kaldı destekleriniz sayesinde artık fazla kafaya takmıyorum yaş olayını kimin ne kadar yasayacagi belli değil ben erken evlendiğimde için kızım 17 yaşında inş kardeşler arası sorun olmaz sever degilmi 41 yaşta geç bi yaş olduğunu düşünmüyorum fikirlerini payla sirmesinler rica etsem rahatlıyorum okudukca

Herkese merhaba, 6 Yasinda bir kizim vardi, 40 yasindaydim ve ikinci bir cocuk dusunmeye basladik. Kizimin dogumunu yaptiran doktora mutlu mutlu gidip alacagim vitaminleri soralim dedik. Ve aci gercegi doktorum hic yumusatmadan soyledi: Bu yastan sonra her ay normal yolla hamile kalmaniz yuzde 5 ihtimal! Esiniz istedigi yasa kadar cocuk sahibi olabilir, ama sizin icin bu ihtimal cok dusuk!" Doktorum bunu hic yumusatmadan, duygularimi onemsemeden soyledi. Haa bu arada yumurtalarim da cok gencmis, oldukca iyi durumdaymis, ama ona ragmen bizi hemen tup bebek'e yonlendirdi. Biz de hic dusunmeden saf saf buyuk endiselere tup bebek bolumune gittik. Hikaye ve 2 yillik buyuk macera boyle basladi. 2 yıl sonra artik heralde menopoza girdim diyerek test bile yapmadan 42 yasimda normal yolla hamile kaldim. Eger saglikli bir bebek dunyaya getirirsem moralimizi bozan dusuncesiz doktorlara inat bagira bagira hikayemi anlatacagim demistim. Bugun oglum 14 aylik, umarim hepinize umut olurum, tek amacim bu, o yüzden bugün o zamanlar çok okuduğum bu foruma girdim, olabildiğince çok kişiye umut olmak istiyorum. 40 yaşından sonra doktorlar canımızı sıkıp, bizi hamile kalamazsın diye programlamasalar bence herşey daha iyi olacak. Bugün hem facebook hem instagram hesapları da açtım, oradan tüm yaşadıklarımızı paylaşacağım. Takip etmek isteyen olursa instagram: 42yasindaanneolmak ve facebook: kırkikiyasindaanneolmak hesaplarımı takip edebilirler.

Back
X