geç yumurtlama kizlar bana acil yardimmm

Zeytin15

Dünyada ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
167
28
318
konuyu uzunca anlatiyorum kizlar.. ben bu ay ovulasyon testi yaptim ve normal gunumden 4 gun sonra yumurtladim adetime 10 gun kala yumurtladim yani.. bugun adet olmam lazim ama hic bi belirti yok olcakmis gibi degilim sindi gec yumurtladigim icin adet tarihimde 4 gun ilerimi atmis oluyor bu arada acayip bi mide bulantim var ve sag kasigimdan bacagima giren bi kramp var arada bi vuruyor kisa surup geciyor

bende seninle aynı durumdayım canım sen ne zaman öğrendin hamile kaldığını regl günündemi yoksa geç yumurtlamaya göre mi? bebişin hayırlı olsun
tesekkur ederim canim darisi sana regl olacagim gun ogrendim canim yumurtlamaya gore olacak regl tarihimden 4 gun once. ama sana tavsiyem bekle yumurtlamaya gore olan regl tarihinde baktir cok erken bakinca kafam cok karisiyor deger.dusuk cikiyor korkular.basliyor dis gebelik kimsayal gebelik diye.

Tamam canım çok sağol normalde benim bugün olmam lazımdı sabah erkenden test yaptım negatif çıktı yumurtlamaya göre de perşembe olmam lazım ama hiçbir belirti yok sanırım bu ay yine tutmadı darısı bizlerin başına olsun inş

bekle canim gec yumurtlamada pozitifte gec cikiyor insallah olur tatlim..

Hayırlı olsun canım Allah acısını yaşatmasın. Kolay doğumlar. Bu arada hamilelerin duası kbul olurmuş. İsteyenlerle birlikte dualarını bekliyoruz :)
tesekkur ederim canim allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder insallah dualarim sizinle hayirlisi ile bebislerimiz aliriz kucagimiza insallah

merhaba öncelikle , yazınız dikkatimi çekti, bi sorum olacaktı size , ben bu ay progesteron tahlili yaptırım adetin 23. günü yumurtam çatlamamıştı , bugünde 25. günüm oldu acaba yumurta geç çatlama şansı hala olabilirmi yani geç döllenme dedikleri bumu ? kısacası bu ay için hala şansım var mı çatlaması açısından ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…