Geç yumurtlama ve adet konusunda yardımcı olabilir misiniz

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
26 günde bir adet oluyorum, yumurtlama belirtilerini normalde 13. Gün yaşamam gerekiyor ancak 18. Günde yaşıyorum. Yani geç yumurtlama diye düşünüyorum. Bu mümkün mü? Yani 26 günde bir adet olan birinin her ay geç yumurtluyor olması mümkün mü? İlla adet kanamasından 14 gün önce mi yumurtlamak lazım

26 günde bir adet oluyorum, yumurtlama belirtilerini normalde 13. Gün yaşamam gerekiyor ancak 18. Günde yaşıyorum. Yani geç yumurtlama diye düşünüyorum. Bu mümkün mü? Yani 26 günde bir adet olan birinin her ay geç yumurtluyor olması mümkün mü? İlla adet kanamasından 14 gün önce mi yumurtlamak lazım
yumurtlama takibi icin bi dr ya gitsen daha uygun olur sanki . tam cevabi oyle ogrenebilirsin . ama ben 14 gun once diye biliyorum .

Valla 50 tane yaptım, ikinci 50 yi de sipariş verdim. Laboquick ve mirache kullandım. Ben de ikinci çizgi çıkmıyor. Silik Bile çıkmıyor. En son 150 TL ye tükürükten yapılandan aldım. Yine yumurta yok gözüküyor. Ama adet oluyorum.. 26 günde bir. Mesela şu anda 18. Gündeyüm. Akıntım var. Bugün üç tane farklı test yaptım. İkinci çizgi silik bile yok

Olabilir.. lakin jinekologum bana bir kadinin her ay yumurtlamasi farkli olabilir demisti. Ayrica adet olman illaki saglikli yumurtlama oldugu anlamina gelmiyor cnm. En guzeli yumurta takibi

Ben o testleri beceremedim zmninda zaten o yuzden tavsiye veremiycem yazikki.
Sanırım ben de beceremiyorum ama nerede hata yapıyorum sinir oldum. Çok mu sıvı alıyorum, çok mu meyve sebze tüketiyorum. İdrarımı tuttum, su içmedim. Hiç anlamadım ki

Sanırım ben de beceremiyorum ama nerede hata yapıyorum sinir oldum. Çok mu sıvı alıyorum, çok mu meyve sebze tüketiyorum. İdrarımı tuttum, su içmedim. Hiç anlamadım ki
Bu kdr ugrasiosun bi ton para harciosun testlere.. doktora gitnek daha ucuz

Bi ay gidip ilacsiz yumurta takibi yaptirin o zaman ortaya çıkar kacinci gün yumurtladiginiz, doktordan progesteron testide isteyin yumurta catladiktan 7 gün sonra bakiliyor onunla da emin olmuş olursunuz. ikinci bir tavsiyemde ateş ölçme takibi ama belirli kurallari var ateş topigi var oraya göz atin ;)

Bi ay gidip ilacsiz yumurta takibi yaptirin o zaman ortaya çıkar kacinci gün yumurtladiginiz, doktordan progesteron testide isteyin yumurta catladiktan 7 gün sonra bakiliyor onunla da emin olmuş olursunuz. ikinci bir tavsiyemde ateş ölçme takibi ama belirli kurallari var ateş topigi var oraya göz atin :KK66:
Ateş ölçme konusunu okudum. Evet gercekten çok ince iş.olmadı yarın termometre alacağım.

Yumurtan tam olgunlaşmadan çatlıyordur belki.Testlerde mutlaka çıkıyor.Öbür türlü anlayamazsın.

14 gün olur 15 olur 16 olur 13 olur.Yani illaki 14 gün sonra degil.

Ateş ölçme konusunu okudum. Evet gercekten çok ince iş.olmadı yarın termometre alacağım.
ben fertility friend sitesi üzerinden kayit yaparak ateş ölçümü yaptim uzun süre gecrekten işe yarıyor. Ama hergün sabah ayni saat (en geç sabah 8) uyanir uyanmaz yataktan çıkmadan dil altindan ölçüp kayedetmen lazim

Back
X