Gec yumurtlama ve kafam allak bullak yardim???

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
23
36
Merhaba hanimlar 3 aydir yumurta takibi yapiliyor bu ay gec yumurtladim ve suan adetim 18 gun gecikti bu ay'in 19'unda doktora gittim herhangi birsey cikmadi testte de ultrasonda da doktor ekim'in basina kadar bekleyelim dedi ve hala adet olmadim simdi gripde oldm ve asiri halsizim ilac icmedim hic ptesi doktoruma gidicm testi tekrarlicaz sizce birsey varmidir cok merak ediyrm test yapmiyorm cunku subat ayindan beri bebek icin ugrasiyoruz hep husran oldu bu sefer bekliyim diyorum. Gec dollenme olmus olabilir mi? Ama neden cikmadi ultrasonda? Cok kucuk de o yuzden mi gozukmedi acaba? Acaba acaba acaba???? Delircem ptesiye kadar

Eğer çok küçükse çıkmayabilir benimde geç döllenmeydi, inşallah vardır bebiş :) ama böyle gecikmeler kafaya çok takınca da oluyor canim, cok beklenti hem adet düzenini bozuyor hemde yumurta kalitesini düşürüyor hamilelik zorlaşıyor.
Mümkün olduğunca akışına birak. Hakkinda hayırlısı.

Hayirlisi insallah beklicem bakalim

Dollenme gec olunca test de cikmiyor mu ? Bende adetten 1 gun sora test yaptm ve sonuc negatif

Kan testi diye bisey var?? Dollenme olduktan 3 gun sonra yukselmeye baslar mutlaka çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…