Geç yumurtlama

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2.382
349
53
26
Merhaba hanımlar ben bu ay adetimin 4.günü klomene başladım günde 3 defa kullandım bugün 18.gün adetimden bu yana yumurta takibi yapıyor doktorum bugün kontrole gittiğimde hiç yumurta gelişmediğini söyledi 18.günden sonra yumurtası gelişen var mı acaba aranızda doktorum artık gelmene gerek yok dedi adet olursan gel dedi ama hala büyüme şansı var gibi geliyor bana

Merhaba hanımlar ben bu ay adetimin 4.günü klomene başladım günde 3 defa kullandım bugün 18.gün adetimden bu yana yumurta takibi yapıyor doktorum bugün kontrole gittiğimde hiç yumurta gelişmediğini söyledi 18.günden sonra yumurtası gelişen var mı acaba aranızda doktorum artık gelmene gerek yok dedi adet olursan gel dedi ama hala büyüme şansı var gibi geliyor bana
18.günden sonra yumurtası gelişen yok mu acaba hiç

hayır söylemedi küçük küçük yumurtlama var ama gelişme yok dedi adetime 10 gün kaldı acaba artık gelişmez mi
Ben hiç yumurtlama geliştirici ilaç kullanmadım normalde geç yumurtlama oluyor
sizin ne zaman oluyor yumurtlama gebelik oldu mu
20. Günden sonra büyüyor ovulasyon testi ile takip ediyorum ama tam gelişmiyor

Tedavi için gitmediniz mi hiç
Cok gittim burdaki doktorlar ilgili değil hiç Eylül ayında kuzenimin tavsiyesi üzerine onun gittiği doktora gittim infolic combi ve duphaston yazdı onları kullanıyorum ilaçlar bittiği zaman tekrar gitcem bakalim tedaviye baslicakmi

Cok gittim burdaki doktorlar ilgili değil hiç Eylül ayında kuzenimin tavsiyesi üzerine onun gittiği doktora gittim infolic combi ve duphaston yazdı onları kullanıyorum ilaçlar bittiği zaman tekrar gitcem bakalim tedaviye baslicakmi
Nerede gidiyorsunuz doktora bende bu ay inofolic combi hp de kullanmıştım ona rağmen yinede gelişmedi

Bu ay benim üçüncü denemem ikidir klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı ama olmadı o yüzden bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek
Çatlatma iğnesi yaptirdiginiz zaman yumurta gelismismiydi eşiniz sperm testi falan verdi mi hic

Çatlatma iğnesi yaptirdiginiz zaman yumurta gelismismiydi eşiniz sperm testi falan verdi mi hic
Evet ilk ay 2 tane yumurta gelişmişti geçen ay da bir tane yumurta gelişmişti çatlatma iğnesiyle de tutmadı maalesef eşimde verdi sperm testi onda da sorun yok artık rahim filmi çekilmek gerekiyor çünkü ortada başka bi sorun yok

Back
X