Ay inşallah benimde büyümüştür canım benimde ağrım oldu aslında kasıklarda gibi geldi bana ama bilmiyorum belki ondandır bugün 21.gün benimde bakalım gidicem kontroleCanım tam tamına 21.gün 20 mm di ben sağda ağrılarım oldu büyüdüğü fark ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah benimde büyümüştür canım benimde ağrım oldu aslında kasıklarda gibi geldi bana ama bilmiyorum belki ondandır bugün 21.gün benimde bakalım gidicem kontroleCanım tam tamına 21.gün 20 mm di ben sağda ağrılarım oldu büyüdüğü fark ettim
Yumurtanın olduğu yerde sağ tarafta batma oluyordu benim ben ümidimi kesmiştim artık olmuyor diye ama Allah nasip etti sende umudunu kaybetme elbet. Allah nasip ederAy inşallah benimde büyümüştür canım benimde ağrım oldu aslında kasıklarda gibi geldi bana ama bilmiyorum belki ondandır bugün 21.gün benimde bakalım gidicem kontrole
İnşallah canım bakalımYumurtanın olduğu yerde sağ tarafta batma oluyordu benim ben ümidimi kesmiştim artık olmuyor diye ama Allah nasip etti sende umudunu kaybetme elbet. Allah nasip eder
Şimdi hamilelik haftamı hesaplamayı bilmiyorum bende iğneyi vurduğu günden mi hesaplıcam bilmiyorum çünkü adeti 21.günü yumurtam catlatıldı senin bi bilgin var mıİnşallah canım bakalım
Çıktım şimdi doktordan ama maalesef yumurta gelişmemiş adetliyken gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi yumurta çatlatma iğnesinden 15 gün sonra demişti bana sende 15 gün sonraya tahlil yaptırabilirsin bence canımŞimdi hamilelik haftamı hesaplamayı bilmiyorum bende iğneyi vurduğu günden mi hesaplıcam bilmiyorum çünkü adeti 21.günü yumurtam catlatıldı senin bi bilgin var mı
Kız yaptım ben 20 gün sonra pozitif çıktım hamileyim geç yumurta gelişince hamilelik nasıl hesaplanacak onu bilmiyorumÇıktım şimdi doktordan ama maalesef yumurta gelişmemiş adetliyken gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi yumurta çatlatma iğnesinden 15 gün sonra demişti bana sende 15 gün sonraya tahlil yaptırabilirsin bence canım
Canım omega 3 folik asit bol beslenme tavsiye ederim ve sitressiz yaşaÇıktım şimdi doktordan ama maalesef yumurta gelişmemiş adetliyken gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi yumurta çatlatma iğnesinden 15 gün sonra demişti bana sende 15 gün sonraya tahlil yaptırabilirsin bence canım
Aaa ben sizin daha belli değil sanıyorum hayırlısı olsun doktorunuz hesaplar onu bence dert etmeyin darısı başımızaKız yaptım ben 20 gün sonra pozitif çıktım hamileyim geç yumurta gelişince hamilelik nasıl hesaplanacak onu bilmiyorum
İnsallah canım beta hcg 2550 çıktı doktor 3 haftalık dedi ama 3 haftalık kese olmaz ki bana kese göründü dedi aklım karıstıAaa ben sizin daha belli değil sanıyorum hayırlısı olsun doktorunuz hesaplar onu bence dert etmeyin darısı başımıza
İnsallah rabbim tez zamanda sana da nasip eder dua et içten dua et ve en önemlisi sadaka ver Allah peygamber yolunda sadaka ver Allah kabul eder ben en son denemem de cok dua ettim yalvarırcasına benim canım cok yanıyordu rabbim duydu ve o gün rüyamda bi bebek gördüm 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim dua et canım Allah taştan çiçek çıkarır o ol dese olur hiç bir doktora da gerek kalmazOlur canım kese 3 haftalıkta
Doğru söylüyorsun canım bende çok dua ediyorum Kuran okuyorum daha çok etmem lazım demek ki inşallah olucak ben inanıyorum sizinde dualarınızı kabul etmiş rabbim umudumuzu kesmemeliyizİnsallah rabbim tez zamanda sana da nasip eder dua et içten dua et ve en önemlisi sadaka ver Allah peygamber yolunda sadaka ver Allah kabul eder ben en son denemem de cok dua ettim yalvarırcasına benim canım cok yanıyordu rabbim duydu ve o gün rüyamda bi bebek gördüm 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim dua et canım Allah taştan çiçek çıkarır o ol dese olur hiç bir doktora da gerek kalmaz
Doğru söylüyorsun canım bende çok dua ediyorum Kuran okuyorum daha çok etmem lazım demek ki inşallah olucak ben inanıyorum sizinde dualarınızı kabul etmiş rabbim umudumuzu kesmemeliyiz
Doktorlar beni tüp bebeğe yönlendirdi ilaçlara cevap vermiyorsun dedi ama Allah cevap verdi insallah şeninde öyle bir anda olur ki şok olursunDoğru söylüyorsun canım bende çok dua ediyorum Kuran okuyorum daha çok etmem lazım demek ki inşallah olucak ben inanıyorum sizinde dualarınızı kabul etmiş rabbim umudumuzu kesmemeliyiz
Ay inşallah canım yaa tüp bebek gerçekten zor bir süreç allahım inşallah gerek bırakmaz onaDoktorlar beni tüp bebeğe yönlendirdi ilaçlara cevap vermiyorsun dedi ama Allah cevap verdi insallah şeninde öyle bir anda olur ki şok olursun![]()