Canım duyduğuma göre eger gec döllenme varsa su an bellı olmaz idrarda adet gecıkmesınden 2 hafta sonra belkı olurmuş kan da cıkması için de bıraz beklemen lazım eger gec döllenme olduysa inşallah ta vardırMerhaba arkadaşlar. 1 yıldır deniyoruz ama hamile kalamadım. Pco ve prolaktin yüksekliği var bende. Bu Ay Aslan pençesi çayı ve kürler uyguladım. Yanıklar bahaarat diye bi siteden şip. Vermiştim. Kendi bulgularıma göre adetime 5 gün kala yumurtlamam gerçekleşti. Ilişki de oldu o günlerde. Adetim 2 gün geçti. Normalde adetime bikac gün kala,adet olacakmışım gibi ağrılarım,göğüs ağrısı vs. Olurdu. Onları hiç hissedemedim bu ay. Acaba geç yumurtlamadan dolayı mı adetim geçti? Gebelik olabilir mi? Geç döllenme olunca testte cikmazmis. Kan testi ne zaman vermeliyim? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Insallah. Sağol canımCanım duyduğuma göre eger gec döllenme varsa su an bellı olmaz idrarda adet gecıkmesınden 2 hafta sonra belkı olurmuş kan da cıkması için de bıraz beklemen lazım eger gec döllenme olduysa inşallah ta vardır
Aynen eger gec yumurtladıysan muhtemelen adet tarihinde daya yenı yerleşmiştir rahme o yuzden belkı 12 gune falan adet olmazsan kanda cıkarInsallah. Sağol canımbelemem lazım ozman
Anladım.ama eğer gebelik yoksa da,o kadar bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum. Kürlere devam etmek açısından. Yani geç yumurtladigim için de gecikmiş olabilirim heralde. NasippAynen eger gec yumurtladıysan muhtemelen adet tarihinde daya yenı yerleşmiştir rahme o yuzden belkı 12 gune falan adet olmazsan kanda cıkar
Maalesef iyi de kötü de ihtimal olabılır canım o yuzden hemen kan ver bence inşallah hayırlı zamanda olur bak benım bebeğim o kadar cok beklediğim halde geldi ama doğmak nasıp olmadı herseyın hayırlısıAnladım.ama eğer gebelik yoksa da,o kadar bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum. Kürlere devam etmek açısından. Yani geç yumurtladigim için de gecikmiş olabilirim heralde. Nasipp
Ya öyle miMaalesef iyi de kötü de ihtimal olabılır canım o yuzden hemen kan ver bence inşallah hayırlı zamanda olur bak benım bebeğim o kadar cok beklediğim halde geldi ama doğmak nasıp olmadı herseyın hayırlısı
Evlılıgımın 18. Ayında hamıle kalmıştım 1 yıldır bekliyordum nasıp oldu ama dogurmak nasıp olmadı maalesefYa öyle mine kadar zaman bekledin ki canım?
Çok geçmiş olsun ❤Vardır Rabbimin bi bildiği. Inşallah daha hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip olur canım. Sıkma canınıEvlılıgımın 18. Ayında hamıle kalmıştım 1 yıldır bekliyordum nasıp oldu ama dogurmak nasıp olmadı maalesef
İnşâllah canım bakalım bu ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı olcam bakalım adet 26 temmuz inş güzel şeyler olurÇok geçmiş olsun ❤Vardır Rabbimin bi bildiği. Inşallah daha hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip olur canım. Sıkma canını
Amin. Inşallah birbirimize güzel haberler veririz yaaİnşâllah canım bakalım bu ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı olcam bakalım adet 26 temmuz inş güzel şeyler olur
İnşâllah eger güzel seyler olursa kesinlikle haber verırımAmin. Inşallah birbirimize güzel haberler veririz yaa
Bekliyorumİnşâllah eger güzel seyler olursa kesinlikle haber verırım
Gec dollenme ise adetini en az bir hafta gecmeli canim
Adet olmaman cok iyi
[/QUOTE
Anladım canım. Bekleyeceğim ozaman :)
Ne oldu cnm hamile mısınBaşka kimse yok mu hanımlar? Böyle bi durum yaşayan var mı daha önceden ??
Hayır:)Ne oldu cnm hamile mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?