Gece 1 de mesaj atan iş arksdaşi

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Aynı iş yerinde çalıştığım, bana karşı ilgisi olduğundan şüphelendiğim bir iş arkadaşım var. Baştan söyleyeyim kendisine karşı bir şey hissetmiyorum. Mesafemi korudugumu düşünüyordum ama gece 1 de mesaj attığına göre yanılmışım. Mesajda uzun zamandır görünmediğimi, beni merak ettiğini falan yazmış. Muhtemelen alkollüyken yazdı bunları, biraz alkol sorunu var.
Yarın bu mesaja cevap vermeli miyim sizce? Nasıl cevap vermeliyim? Bir daha mesaj attığın saate dikkst et deyip uyarmalı miyim? Sürekli yüz yüze gelme ihtimslimiz var. Gerginlik yaratmak da istemiyorum. Fazla yüz göz olmak da istemiyorum.

Ben olsam gormemis ayaklari yapardim. Msjdan bahsederse de aa gormemisim derdim

aynı şey benim de başıma geldi üstelik yapan idarecimdi. salağa yatın ama mesafeli davranın yüzyüzeyken de yüz bulamasın. uyarırsanız '' aa ben halini hatrını sordum sen kuruntu yapıyorsun '' der üste çıkarlar çünkü o da üstü kapalı seni yoklamış

Cevap vermeyin. Yüz bulmasın. Neden cevap vermedin diye sorarsa da gece geç saatte rahatsız edilmekten hoşlanmam, biri arasa da telefonumu açmam, o yüzden yanıt vermemişimdir. diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…