Gece 3 de müzik dinleyen komşu

Kimbilir34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
237
301
103
Merhaba

Benim derdim komşularımla. Büyük bir hevesle kiralamıştım evimi.Çünkü hem işime yakın hem ferah ama gel gör ki bu sevincim çabuk söndü. Hem alt hep üst komşumun televizyon seslerinden uyuyamaz oldum. Geçen hafta alt komşumun televizyondan actığı müzik sesi ile uyandım saate bir baktım saat gecenin 3 ü !

Birkaç defa vurdum ama duymadı sanırım ben de gidip şalterini kapattım geri uyudum. Sabah işe giderken de açtım adamın şalterini. Gamsız adam acaba şalter mi attı diye bakmamış bile demek ki müzik olmadan da oluyor.

Kaç defa gittim konuştum dikkat edicem dedi özür diledi. Sanırım yaşlı olduğu için kulakları iyi duymuyor. Eczaneden kendime kulak tıkacı aldım o bile nafile sesler yine kulağımda. Şimdiyse ev arıyorum çok sevdiğim evimden taşınmak zorundayım...

Bundan birkaç ay önce ilk defa kapısına gittiğimde ''halbuki çocuk var evde uyuyor uyanmasın diye kısık sesle dinliyorum'' demişti. Ben de bebek var zannettim ama adamın görünüşü pek bebek sahibi olacak bir yaşa benzemiyor. Yani sanırım aile ve de ev sahibi olması lazım

Kulak tikaci ise yariyor yahu .
Top patlasa duymuyorum ben onlari takinca
Hos normalde de etkilenmem gurultude uyuyabiliyorum .

Polis imdat deyin.. Bi kere de onlar uyarsınlar..

Kulak tikacini yanlış takiyorsunuzdur. Hiçbir sesi gecirmiyor çünkü.
Ses için de polisi arayın gelip sizin evden sese bakıyorlar rahatsız edici düzeyde ise para cezası kesiyorlar komsunuza

Adamın elektriğini kesene kadar o kadar haklıydınız ki. Bu kadar rahatsız olduysanız polisi çağırmalıydınız. Hiçbir neden adamın elektriğini kesme lüksünü açıklayamaz. Üzgünüm ama benim bakış açım böyle.

Düşünsenize elektrik olmadığı için adam telefonunu şarj edemiyor. Ailesinin başına bir şeyler geliyor ancak adamın haberi çok geç oluyor. Neden? Komşusu ses çıkardığı için uyuyamayan birinin elektriği kesmeyi hak sayması yüzünden. Lütfen kendi haklarımızı korurken diğerlerinin haklarıyla oynamayalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…