• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece ailemin sesini duymak

Cocuklar bu konuda gerçekten haklılar ama.anne babaya da yazık ya 10 dakikalık keyifleri var oda yalan oluyor .keşke yalıtım ve ev mimarisi daha iyi planlansa.
Cocuk olduktan sonra zaten karı koca eskisi gibi olamıyor çoğu zaman yorgunluktan agzimiz açık uyuyoruz.zavllilar fırsat bulmuşlar onda da yakalanmislar 😅

ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
20 yaşındaymışsınız bence konuşsanız yadırgamayacaktır ki duyulur bir şekilde yapıyorsa da kardeşinizin psikolojisi açısından da iyi olur

ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Gece ailemin sesini duymak yazınca baslıga
Cinli perili bişey sandım ya

Vallahi böyle konularda aklıma hep eskiler gelir tek odada 9-10 çocuğu nasıl yapmış oldukları 😲
O sırada cocugumla tek göz odada beraber yatarken Seksten yenı cıkmıs olan ben 😬

Annenize söyleyin, sizin açınızdanda hiç hoş değil, ne şimdi ne daha önce.
Ancak erkek çocuğu için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.

Veya bu konuyu ele alan bir post, video, paylaşım araştırın. En azından onu annenize gönderin.
Ben lise zamanımda bunun aynısını yapmıştım. Facebook linki yollamıştım anneme bu durum ile ilgili. Daha sonraları sesleri kesilmişti. Link yolladıktan sonra adı konulmayan bir gerginlik oluyor tabii ama sonradan düzeliyor.

Ben lise zamanımda bunun aynısını yapmıştım. Facebook linki yollamıştım anneme bu durum ile ilgili. Daha sonraları sesleri kesilmişti. Link yolladıktan sonra adı konulmayan bir gerginlik oluyor tabii ama sonradan düzeliyor.
Bu eskilerde kusuru söyleme şekliydi. Büyüklerine hatayı doğrudan söylemez, kitaplarda konuyu bulup gösterir sorarlarmış. 'Burayı anlayamadım bir bakar mısın?' gibi.
Konu mahrem, söyleyen doğrudanda söyler ama dolaylı olması bana daha uygun hissettiriyor. İyi yapmışsınız.

İyi ki çocukken annemlerin odasında sürekli rastladığım o parmak şeklindeki baloncuğun ne olduğunu 20 yaşımda öğrendim.
Değil görmek/duymak, sadece kondomun ne olduğunu bile bilmek görmek çok rahatsız edici bence çocuk için.
Söyleyin mutlaka, kardeşiniz için daha geç olmadan.
Direkt yapamıyorsanız salağa yatın, gece komşudan sürekli inleme sesi geliyo, hasta mı bi derdi mi var ki vs modunda..

Back
X