Gece balkonda uyumak ? (Sivrisinekler)

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.630
6.297
158
Arkadaşlar sehir merkezinde ilaclanfigi için bu sorun olmuyor ama köye gidicez bayramda. Köy de çok sıcak terasta balkonda uyumayi düşünüyoruz.
Şu vücuda sıkılan spreyleri 4-5sene önce denemistim hiç ise yaramamıştı belki kalitesizdi.
Bildiginiz bi sprey var mı?
Ya da perdeden çadır falan mı yapsak :KK59:
Fikri olan ?

Arkadaşlar sehir merkezinde ilaclanfigi için bu sorun olmuyor ama köye gidicez bayramda. Köy de çok sıcak terasta balkonda uyumayi düşünüyoruz.
Şu vücuda sıkılan spreyleri 4-5sene önce denemistim hiç ise yaramamıştı belki kalitesizdi.
Fikri olan ?
Ayyy yok uyumayın öyle açıkta ya.
Sinek var,böcek var,bilumum haşerat var...:temizlik:

daha iyi bi marka sprey deneseniz? ben kullanmadım ama işe yarıyodur illa ki. onun dşında eğer uygunda balkona tülden çadır yapardım ben olsam. köy evlerindeki en büyük korkum çatıdan böcek düşmesi ://

En güzeli cibinlik aslında
Kola bant şeklinde takılan sinek kovucular var, bir el bileğine, bir ayak bileğine olabilir

Ama güneş doğunca gözünüze girmez mi terasta yahu
Ben uyuyamazdım herhalde

Herkes mümkün degil icerde klimasiz uyumak diyor ben de ilk defa gidicem. Bakıcam artık.
Hayır yani bir de köy yeri toz toprak olur.
Ben çok rahatsız olurum da ondan dedim.
Hem bir terasta kaç kişi yatacaksınız?
O da rahatsız edici benim için.

Ben de hayatta uyuyamazdim acikcasi öyle balkonda falan.
Ama sivrisinek tabletleri var belki ise yarar..

Herkes terasta uyuyormus. Güneşi düşünmemiştim. Çok doğru.
Bilmiyorum valla

Spreyli bir siseye nane,limon ya da okaliptus yagi ve suyu koyun. Calkalayarak acikta kalan yerleri ize sıkın. En dogal sinek kovar. Yattoginiz yerede bu yaglardan birini veye lavanta yagini bi parca pamuga dokup koyun. Mekan genisse bir kac yere koyabilirsiniz.

Fikri olan ?

Vücuda sıkılan sprey ne kullandın?
Biz geçen sene ailecek kamp yaptık ve off sinek kovar spreyini almıştık. Yakınlarda bataklık olduğu için çok sinek vardı ama hiç ısırmadı.
Çadır kurabilirsin. İki fermuar oluyor genelde sineklik olanı çekersin sadece.

Hayır yani bir de köy yeri toz toprak olur.
Ben çok rahatsız olurum da ondan dedim.
Hem bir terasta kaç kişi yatacaksınız?
O da rahatsız edici benim için.
Evin üstü açık çatı yok. Orada esimle tek yatmak istedik o yüzden zaten. Yoksa evde klima var ve kv kb görümceler çocuklar orada uyuyor. Başka odalar da var ama uzaktan gelenler var. İnsanlarla birlikte yatmak istemedik

En güzeli cibinlik aslında
Kola bant şeklinde takılan sinek kovucular var, bir el bileğine, bir ayak bileğine olabilir

Ama güneş doğunca gözünüze girmez mi terasta yahu
Ben uyuyamazdım herhalde
Evet cibinlik baktik bulamadık ya. Ben de perde çadır düşündüm

Evin üstü açık çatı yok. Orada esimle tek yatmak istedik o yüzden zaten. Yoksa evde klima var ve kv kb görümceler çocuklar orada uyuyor. Başka odalar da var ama uzaktan gelenler var. İnsanlarla birlikte yatmak istemedik
Anladım canım... Allahım rahatlık versin inşallah.:KK25:

Vücuda sıkılan sprey ne kullandın?
Biz geçen sene ailecek kamp yaptık ve off sinek kovar spreyini almıştık. Yakınlarda bataklık olduğu için çok sinek vardı ama hiç ısırmadı.
Çadır kurabilirsin. İki fermuar oluyor genelde sineklik olanı çekersin sadece.
Hatirlamiyorum canim ya. Off u nerelere sıkıyorsun ? İnan sivrisineklerler benim göz kapağımı bile ısırıyor :63::bicak:

Canim bende abim muglada oturuyor onun yanina gittigimde evde uyuyamamistim balkonda uyuyordm .. Oranin sivrileride canavar gibi bir sene yara izlerim gitmemisti abartisiz , aglamistim resmen ilk gittigimde .. Sonra off sıkıyordm kollarima bacaklarima filan hic dokunmuyorlardi cok rahatti :))) günes dogunca da abimler işe gidiyordu ben klimali odaya ohh :))

Canim bende abim muglada oturuyor onun yanina gittigimde evde uyuyamamistim balkonda uyuyordm .. Oranin sivrileride canavar gibi bir sene yara izlerim gitmemisti abartisiz , aglamistim resmen ilk gittigimde .. Sonra off sıkıyordm kollarima bacaklarima filan hic dokunmuyorlardi cok rahatti :))) günes dogunca da abimler işe gidiyordu ben klimali odaya ohh :))
Yüzüne sıkmıyorsundur eminim. Peki yüzünü ısırıyorlar mı?

Eşimin memleketine gidince hep terasta uyuruz sinek falan yok.
Benim memlekette yaşıyoruz şehir merkezinde ama ilaçlamaya rağmen sivri sinek var.

Daha önce Detan'ın bitki özlü spreyini kullanıyordum çok memnundum.
Şimdi Off kullanıyorum diğerini bulamadığım için.
Diğeri kadar memnun kalmadım ama gideri var.

Hatirlamiyorum canim ya. Off u nerelere sıkıyorsun ? İnan sivrisineklerler benim göz kapağımı bile ısırıyor :63::bicak:

Valla açıkta olan sinek sokabilecek her yerime sıktım. Çocuklarda bile kullanılabildiği için zararını falan düşünmedim.

Back
X