Gece , bebeğinize muhallebi mi , yemek mi yediriyorsunuz ?

ddefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
84
0
96
İstanbul
Selam bayanlar

benim kızım günde sadece 1 kere çorba içiyo. yemekleri dişi olmadığı için sanırım yiyemiyor. o yüzden hala sadece çorba (balık, tarhana,sebze,domatesi,un çorbası,yayla) içiyor.

ama gel gelelim akşam yediklerimizden vermeye çalışıyorum kesinlikle istemiyor. öğürüyor. bende ona kaşık maması muhallebi yediriyorum. sizde durumlar nasıl??

ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.pütürlü gıdalara alışamadık malesef..şehriye çorbasını yaprken şehriyeleri havanda dövüp pişiriyorum,onu bile tükürüyo..dr. artık pilav makarna bile ver dedi,biz ne yiyosak yemeliymiş artık..aslında değişik tatlar hoşuna gidiyo,bizim yediklerimize meraklı ama doyumluk yemiyoki..tadına bakıp bırakıyo..

dr. öğlen yedirdiğini akşam da yedirebilirsin dedi..haftada 2 gün kaşık maması verilebilirmiş...keşke hiç hazır mama vermesek ama napalım..benimki akşamları milupanın 7 tahıllısını seviyo..muhallebiyle pek arası yok..

2 diş var..biraz artınca alışırlar sanırım..zaten iştah da yok..neyi azcık yerse onu veriyom

biz yemekteyken sofrada ne varsa onada veriyorum ama kati gidalarla arasi yok hemen parmayigla cikartiyor.su an icin tek severek yedigi sey yogurt onu veriyorum ....
bana en son doktorun dedigi:cocugu yemek yedirecegim diye cok zorlama sIkma ne yiyorsa onu ver dedi bende dedigini yapiyorum..
sende ne istiyorsa onu ver canim hic yememesinden daha iyidir...

benim oğlum pütürlüyü asla yemek istemediği için. Evde ne yemek yaptıysam onu rondodan geçirip veriyorum severek yiyor. yatmadan önce bazen muhallebi,bazen süt bazende yemek yediriyorum.

bizde de nile uygun yemek varsa ve yerse akşamları yemekten veriyorum.. gece yatmadan gene biraz hazır mama yapıp veriyorum.. eğer uygun bişey yokas yada nil yemek istemediyse doyuracak kadar muhallebi yapıp veriyorum..

ben aksam hic muhallebi vermedim suana kadar. aksam ben yogurdunu veriyorum sonra emzirip uyutuyorum. bu aksam ona uygun bir yemek vardı ondan verdim biraz, biraz ekmek kemirdi, yogurdunu verdim yatırdım.

ceyda yoğurdu biberondan içiyor içine de meyve koyuyorum ardından emip uyuyor muhallebi vermiyorum uzun zamandır

biz ne yiyorsak onu yedırıyorum ve severekte yıyor allaha şükür ama 6 tane dişimiz var gecede emziriyorum..

bn de muhaleebı vermıyorum hıc yemedı sevmedı .emziriyorum. hazır da mama yada baska bısey hıc yemedi. bız ne yersek yıyor yalnız ıstah sorunumuz vardı surup verdı dr umuz onun sayesınde sımdılık ıstahı ıyı bakalım surup bıtınce ne olucak.

Benim kızımın iştahında bir sorun yok çok şükür. Biz ne yersek yiyor. Tuzsuz ve yağsız olmak kaydıyla. Doktorumuz da her şeyi yedir, dedi. Benimki meraklı zaten sofraya, eğer biz yersek ve vermezsek öyle bir bakıyor ki boğazımızdan geçmiyor. Akşamları muhallebi veriyorum; ama içine meyve karıştırıyorum. Sade muhallebiyi sevmiyor. En sevdiği şeftalili:) Tok tuttuğu için rahat uyuyor. Tatlı vermiyorum ama kesinlikle.

bn de muhaleebı vermıyorum hıc yemedı sevmedı .emziriyorum. hazır da mama yada baska bısey hıc yemedi. bız ne yersek yıyor yalnız ıstah sorunumuz vardı surup verdı dr umuz onun sayesınde sımdılık ıstahı ıyı bakalım surup bıtınce ne olucak.

bizde de iştah sorunu var ama doktorum vermiyor şurup, napıcağımı şaşırdım. Muhallebi veriyorum, pirinç unu yada kaşık mama muhallebi. Hazırı eskiden bizde sevmezdik alıştı artık. HAzır sadece sebzeleri yemiyor. Ama genel itibariyle sebze ve et yemediğini düşünürsek çok da anormal değil.

aybik seninin düzende benimkine benziyor suan nasıl acaba? bizimki hala 1 kere sebze,bir kere meyve yogurt hic istemiyor artık aksamda muhallebi o kadar

Bizde de artık sadece akşam yatmadan önce mama var genelde muhallebi gibi olanları yemiyo Defne daha çok tahıllı ve daha sulu hazrlananları seviyoo haaa bide irmikli ve ballı olan hiçbi mamaya tahammülü yok

bizde yemek varsa ona uygun yemk veriyoz egerki yoksa arımam yapıyom veryom tok tuttugu için yada aptamilin gece tahıllılarından veriyom

Akşam yemeğinde bizimle yiyor.Yatmaya yakın muhalebi yapıyorum .İçine bazen bebe bisküvi ,bazen meyva ekliyorum.Arda Serkan mama almıyor bende kahvaltıda kullanıyorum.....

devam sütü veriorumm benn..gecede 1kez uyanırr gene devam sütü içiyorr.sabahbenle kahvaltı yapıyorr saat 2de çorba yiyoorr.4tee felann yoğrtt 6da felan genesütt..bazen yemeklerdentaddımlıkyiyorr bazen yemiyorr...azmı yediriorum ben yaa anlamadmkibişii..ama kilosu ii kanı düşükk..onun için yedrmek istemiorumfazzlaa...

Back
X