Gece , bebeğinize muhallebi mi , yemek mi yediriyorsunuz ?

kızım memeyi bırakdı artık. süt hic istemiyor gündüz zaten normal ögünleri zor yetistiriyorum arada suyu bile zor iciyor. gece desen cok alıstırmak istemiyorum süte sonra hep isticek ama denedim gecede istemedi. artık ne yapcam bilmiyorum valla. gündüz yogurt yemiyor. gece hazır muhalebilerden yapıyorum onun icinde biraz aptamil var sonuc olarak ama tabiki yeterli degildir.

ben akşam yemek yada çorba veriorum kızıma gece yatarkende pirinçunu yada kaşık maması veriorum...

ben 8 de aksam yemegini yediriyorum biz ne yediysek onu sonra aksam 10 a dogruda sutunu iciyor yatiriyorum,sonra gece 3-4 gibi kalkiyor emiyor.

sabah kahvaltı mızmızlanarakkk
ara meyva
öğle çorba
ara yoğurt
akşam sofrada ne varsa mızmız şekilde acıkacık...
en son yatmadan hazır kaşık maması
enson keçiboynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı,2 3 damla limon ardında
sonra yatıyo
gece birkaçkez aptamil yapılıyo bazen içiyo bazen elinin tersiyle itip sadece emziğini istiyo...
dün gece toplamda 480cc süt döküldü mesela:(

bende aldım aptalmil icer diye ama yok 1-2 yudum alıyor sonra bırakıyor. simdi düsüniyorum ne yapsam diye. Milumil daha tatlı onu mı alsam. aslında devam sütü vermek istiyordum ben ama kızım naz yapıyor. pınar sütleri denedim onlarıda almıyor ne yapcam sasırdım. aldigim mamalarada yazık oluyor. simdi milumil alcam icmese onuda atcam gene.leyla bizde sizin gibi hazırlıyoruz gece veya sabah belki icer diye ama yok.

evet selina biz yapıyoruz onlar içmiyo ama mecbur yapıyoruz işte,ben şimdi aptamil jounır denicem eşim ona geçelim artık dedi 1 yaş oldular ya,hiç olmadı içine biraz bal yada pekmez yada 8 tahıllı ballı falan koyup biraz tatlandırmayı planlıyorum..çünkü kızım zaten anne sütü almadı doğru dürüst hazır mama da almadı gün içi,nde hayatta içmez bırkalı kesin 6 ay olmuştur gece ne içirebilirsem,süt alışkanlığı edinmek zorunda yani

evet selina biz yapıyoruz onlar içmiyo ama mecbur yapıyoruz işte,ben şimdi aptamil jounır denicem eşim ona geçelim artık dedi 1 yaş oldular ya,hiç olmadı içine biraz bal yada pekmez yada 8 tahıllı ballı falan koyup biraz tatlandırmayı planlıyorum..çünkü kızım zaten anne sütü almadı doğru dürüst hazır mama da almadı gün içi,nde hayatta içmez bırkalı kesin 6 ay olmuştur gece ne içirebilirsem,süt alışkanlığı edinmek zorunda yani

kızlar benim kız ekimde 1 yaşında oldu. vallahi artık mama vermiyorum. gece mamayı içmek istemesse boşa gidiyo o caanım mamalar. ben artık sek' in şişe sütünü alıyorum. süt veriyorum.1yaşında oldular artık. hem gece süt verince içmezse buzdolabına koyuyorum biberonu sonra tekrar ısıtıp veriyorum.

bide gece sütü çok ısıtmayın. uyku arasında hafif ılık verin su gibi içsin. benim kız için problem olmadı. mamayıda severek içmiyodu sütüde. farketmiyor. en azından sütü tekrar tekrar deneyebiliyoruz. ama mamayı 1 kere yaptıkmı döküyoruz

sabah kahvaltı mızmızlanarakkk
ara meyva
öğle çorba
ara yoğurt
akşam sofrada ne varsa mızmız şekilde acıkacık...
en son yatmadan hazır kaşık maması
enson keçiboynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı,2 3 damla limon ardında
sonra yatıyo
gece birkaçkez aptamil yapılıyo bazen içiyo bazen elinin tersiyle itip sadece emziğini istiyo...
dün gece toplamda 480cc süt döküldü mesela:(

leyla bizde aynı senin program gibiyiz. bizde kahvaltıyı pek sevmiyoruz. mızmız ederek. akşam sofrada da aynı şekilde mızmızlanarak. bizim çocukların jenerasyonu böyle demek. ama yiyende var yani :((

leyla seninki kız mı erke mi? 1 yaşına hangi ayda girdi? kaç kilo ??? biraz fazla soru oldu ama :)))

benimki ekimde yaşına girdi. 9 kilo .

kızlar benimde kızım milupayı hiç sevmedi bebelac içti hep şimdide gece bebelac içio

canım ela 22 ekim doğumlu enson 9640gr dı 74 cm de boyumuz
benim cadı isterse yer istemezse asla açmaz ağzını huylu huysuz kızım benim diye severim kendilerini:))))

Back
X