- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Umut fakirin ekmeği derler ya bunca yıl sonra normalde olmayan herşeyi gebeliğe yoruyor insan ne yapalım umut işteBulantılar 7. Haftadan sonra başlar yani adet günümüzden 1 2 hafta sonra başlar 1 2 hafta içerisinde zaten adetiniz ge ctigi için hamileliginizi öğrenmiş olursunuz adetten önce ve hemen sonra hiçbir belirti oluşmaz lütfen anlayin
Evet konuyu açtıktan 3 gün sonra adet oldum zaten üşütmüşüm galiba oBence adet geçtikten sonra hamilelik belirtileri başlıyor
Aslında hamilelik belirtisi olmadığını içten içe bilsek de acaba mı demekten alamıyoruz kendimizi değil miUmut fakirin ekmeği derler ya bunca yıl sonra normalde olmayan herşeyi gebeliğe yoruyor insan ne yapalım umut işte
Evet işte onu becerebilen şu anda mışıl mışıl uyuyor meselaAslında hamilelik belirtisi olmadığını içten içe bilsek de acaba mı demekten alamıyoruz kendimizi değil mistres yapmamak en güzeli, Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ahh ahh o duyguyu biliyoruz evet ama yine de acaba diyoruz ne yapalım Allah nasip etmeyeceğini hayal de ettirmez miş sözüne sığınıyoruzAslında hamilelik belirtisi olmadığını içten içe bilsek de acaba mı demekten alamıyoruz kendimizi değil mistres yapmamak en güzeli, Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Mesajlar kopyalandı birbirine soryyAhh ahh o duyguyu biliyoruz evet ama yine de acaba diyoruz ne yapalım Allah nasip etmeyeceğini hayal de ettirmez miş sözüne sığınıyoruz
bende n11 den aldım 30 ovülasyon testi bide 10 tane gebelik testi hediye olandan aldım benimkinin markası ovula
(Allah a sığınıyoruz)
Aynen öyleEvet işte onu becerebilen şu anda mışıl mışıl uyuyor meselastres yok kafafan atmış ohh miss
Sonra da bebiş geliyor
Merhaba benimde adetim 2 gün geçti fakat belirtilerim bariz miğde bulantısı kasık ağrısı koku duyarlılığı fakat ben her ay günü gününe adet oluyordum diyelim ki 14’ünde oldu gelicek ay 14’ünde hastalanıyordum şimdi 4-5 aydır 39. Gün 42. Gün vs hastalanıyorum hiç böyle belirtilerim olmamıştı ama şuan ki belirtilerim bu yönde korkudan testte yapamıyorum negatif çıkar diyeBence adet geçtikten sonra hamilelik belirtileri başlıyor
Hiç üzülmeyin bende umutsuz vakaydım 12 sene bebeğim olmadı daha sonra evlat edindim ve evlat edindikten 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim eşim zorla hamilelik testi yaptırmıştı ve oğlum şuan 3 yaşında. 2. Bebeğimizi düşünüyoruz ben tekrar düştüm kadınlar kulübüne hamile kalasıya yine burdayım. Sakın umutsuzluğa kapılmayın düşünmeyin stres yapmayın ben evlat edindiğim için hiçbirşey düşünmemiştim ve kendiliğimden tedavisiz hamile kaldım. Rabbim ol desin yeter ki.Umut fakirin ekmeği derler ya bunca yıl sonra normalde olmayan herşeyi gebeliğe yoruyor insan ne yapalım umut işte
Yaa harikasınız eşüm teklif etse bi dk bile düşünmeden evlat edinmeyi kabul ederim biliyor musun bi kez anne oldum evladımızı 1,5 yaşında cennete uğurladık.... Eşim tekrardan olacağına o kadar inanıyor ve istiyor ki anlatamam bende inanıyorum tabiki... İşte her şeyi de gebeliğe yoruyor insan.. Üstte bi arkadaşın yazdığı gibi olmadığını hissediyorsun ama yinede acaba diyor insan içinden bi umut işte umarım sizde isteyen hak eden herkes de anne olur kucaklarımız boş kalmasın inşallahHiç üzülmeyin bende umutsuz vakaydım 12 sene bebeğim olmadı daha sonra evlat edindim ve evlat edindikten 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim eşim zorla hamilelik testi yaptırmıştı ve oğlum şuan 3 yaşında. 2. Bebeğimizi düşünüyoruz ben tekrar düştüm kadınlar kulübüne hamile kalasıya yine burdayım. Sakın umutsuzluğa kapılmayın düşünmeyin stres yapmayın ben evlat edindiğim için hiçbirşey düşünmemiştim ve kendiliğimden tedavisiz hamile kaldım. Rabbim ol desin yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?