Gece Doğumu-İstanbul Anadolu yakası

cherryfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
542
0
96
43
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Medipol Hastanesine başladım. Ancak öğrendiğim hastane bir ekip oluşturacak ve kendi dr.dan gece doğumunda kim varsa o doğuma girecek. Yani takipli dr.unuz gece doğumunuza gelmeyecek.

Merak ettiğim bu her hastanede mi böyle ? dr.unuz olası bir gece doğumunda gelebilecekmiymiş. Hastanenein gece ekibimi müdahele edecekmiş. Hiç görüştünüz mü?

Ataşehir Kadıköy Şifa , Özel Göztepe Hastanesi , Yeditepe Hastanesi ? giden var mı , görüşleriniz nelerdir?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Medipol Hastanesine başladım. Ancak öğrendiğim hastane bir ekip oluşturacak ve kendi dr.dan gece doğumunda kim varsa o doğuma girecek. Yani takipli dr.unuz gece doğumunuza gelmeyecek.

Merak ettiğim bu her hastanede mi böyle ? dr.unuz olası bir gece doğumunda gelebilecekmiymiş. Hastanenein gece ekibimi müdahele edecekmiş. Hiç görüştünüz mü?

Ataşehir Kadıköy Şifa , Özel Göztepe Hastanesi , Yeditepe Hastanesi ? giden var mı , görüşleriniz nelerdir?

Benim ilk gebeliğim,Rabbim nasip ederse ilk yavrumu alacağım kucağıma inşaallah.Sormak hiç aklıma gelmedi o yüzden.Ümraniye Medicana hast.gidiyorum ben de.Gerçi orada gece ve cumartesi 2:30 dan sonra k.doğumcu yok,ne saçma:20:O yüzden kendi dr.um gelir herhalde.Sonraki randevumda soracağım ve epidural anestezi istiyorum.Geceleri Epiduralciler bazı hastanelerde olmuyormuş.Ay o kadar para veriyoruz,uğraştığımız şeylere bak:50:

Merhaba Arkadaşlar,

Selam Canım,

Benim doktorum Ataşehir Kadıköy Şifa'da..Ve şuan ben normal doğum gibi gözüküyor herşey..
Ve doktorum bir aksilik bir mani vermezse sabah akşam-gündüz gece sabah karşı gelecek.. :)

Bir problem olmıcak..Allah bir mani vermezse normal yparsam söylerim sana saat kaçta dogum yaptıgımı ona göre yaprsın nasıl olsa senin doguma daha var :)

Selam Canım,

Benim doktorum Ataşehir Kadıköy Şifa'da..Ve şuan ben normal doğum gibi gözüküyor herşey..
Ve doktorum bir aksilik bir mani vermezse sabah akşam-gündüz gece sabah karşı gelecek.. :)

Bir problem olmıcak..Allah bir mani vermezse normal yparsam söylerim sana saat kaçta dogum yaptıgımı ona göre yaprsın nasıl olsa senin doguma daha var :)

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ..Haberini bekliyorum :)

Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba,

Bende Medipol de Selen Sezginsoy a gidiyorum. Geçen haftaki kontrolümde sorduğunda takipli hastalarının doğumuna gece de olsa geldiğini söyledi. (doğumuma yaklaşık 7 hafta var:)

Acaba doktorların kendi isteğine mi kalmış gelip, gelmemek....

Merhaba ,ben ikitelli batıbahat hastanesine gidiyorum ikinc doğumum ilkinde gündüzdü ve bu forumu görünce bende merak ettim gittiğim hastanede 24 saat kadındoğumcu var ayrıca beni takip eden doktorum gecede acil doğuma gitsem doğuma geliyormuş bunu öğrendim ve içim rahatlatdı.

Merhaba ,ben ikitelli batıbahat hastanesine gidiyorum ikinc doğumum ilkinde gündüzdü ve bu forumu görünce bende merak ettim gittiğim hastanede 24 saat kadındoğumcu var ayrıca beni takip eden doktorum gecede acil doğuma gitsem doğuma geliyormuş bunu öğrendim ve içim rahatlatdı.

slm cnm bende bazen oraya gidiyorum doktorun kim ?

slm cnm bende bazen oraya gidiyorum doktorun kim ?

Doktorum Ahmet Yavaş ben kızımıda aynı hastanede ve aynı doktor takibi ile normal doğumla dünyaya getirdim.9 yaşında kızım şimdi Allah kısmet ederse oğluma hamileyim ve aynı doktora devam ediyorum.

Doktorum Ahmet Yavaş ben kızımıda aynı hastanede ve aynı doktor takibi ile normal doğumla dünyaya getirdim.9 yaşında kızım şimdi Allah kısmet ederse oğluma hamileyim ve aynı doktora devam ediyorum.

Bende Reşat Bahat'a gidiyordum hamile değildim o zaman tahliller için, çok tatlı bir doktor onun dışında geçen acile gittim Ali Çelik mi neydi sanırım o doktorda çok tatlıydı.

Ben bu hastaneyi beğeniyorum çalışan diğer personeli de ebeler olsun hemşireler olsun iyiler ben yukarısınıda gezdim odaları felan gayet hijyenikti yani tabi ben doğum yaptığımda hastane tamamen özeldi şimdi ssk ile anlaşma olayı olduğundan daha yoğun ama yinede doktorları hep güleryüzlü yeni hamile kaldığımda Rumeli Hospitale gittim 3 ayrı doktor ile görüştüm bana yürüme mesafisinde olduğu için yakın hastane iyi olur diye ama yok o sıcaklığı ve ilgiyi hisedemedim sonuçta normal doğum istiyorum Allahım nasip ederse doğuramıycam başkasına sani öyle hissettim ve eski doktoruma devam şimdi.

Merhaba,

Bende Medipol de Selen Sezginsoy a gidiyorum. Geçen haftaki kontrolümde sorduğunda takipli hastalarının doğumuna gece de olsa geldiğini söyledi. (doğumuma yaklaşık 7 hafta var:)

Acaba doktorların kendi isteğine mi kalmış gelip, gelmemek....
,,,

Arkadaşım merhaba umarım sağ salim yapabilmişsindir doğumunu ve bebeğini alabilmişsindir kucağına :)))
Bu doktor hakkında nette çok güzel videolar vs. bulabilirsiniz, gittiğinizde de ilgilidir. Ancak gebeliğiniz öyle veya böyle bir sebeple riske girerse (kanama, erken doğum riski vs.) zamanında gereken takip ve ilgiyi göremeyip şok bir biçimde bebeğini kaybetmiş biri olarak dikkatli olun diye naçizene görüşümü paylaşmak isterim. Orada yaşadıklarımı ve çektiğim çileyi düşmanıma versin istemem inanın.
Ayrıca gece falan asla uyanıp gelmez, orda kim varsa asistanlara telefonla talimat verir. Siz de beklersiniz sabaha kadar "kendi" doktorunuzu paşa paşa...
Tüm arkadaşları uyarmak benim boynumun borcu...
Son güncel bilgilere göre sanırım kendisi şu an Medipolden ayrılıp Kadıköy Şifaya geçmiş.
Bilgilerinize....

Back
X