Gece gece moral bozuklugu oldu..

asiksanvursaza

Dayan gönlüm..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
343
4
46
İstanbul
selam kzlar.. benim sıkıntılarım hayatla kendimle insanlarla çözemedim..ben cok iyilk yapmayı severken cevremdekilerin kötülk yapmalarını yalan sölemelerini hazmedemiorum!

bugunde öyle bişe yasadım.. konustugum biri var bana askını ilan etti.. ben ona hayr dedm ama arkadas kalmaya devam ettk.. ben bunun yalanlarını ögrendm yani beni cok sevdigi dönemde baska bi kızıda istettigini.. snra bnları ona dedm bu defa suclu yerine koydu beni.. ndn sorguluomusum neden reddetmeme ragmen ogrenmek istiyomusum.. joker yerine koyuyomusum onu.. neler neler.. hiç beklemedigim tek insan bu lafları.. okdr güveniirm okdr severm insan olrk.. anlamıyorum ama enkaz giibyimm cok moralim bozuk cok ölucem sinirden

açığını yakalaman sinirlendirmiş onu... madem onu reddettin boşver sen de, yine eskisi gibi tanıdığın bi insan olarak sevmeye devam et.. ondan hoşlanmadığna emin misin?

açığını yakalaman sinirlendirmiş onu... madem onu reddettin boşver sen de, yine eskisi gibi tanıdığın bi insan olarak sevmeye devam et.. ondan hoşlanmadığna emin misin?

suan size yzarken ble aaglıyorum. hoslanmaya baslamstm sanırım ama saymadıgı kalmadı bana bi erkek deilde bi kızla konusmusum gibi hiç alttn almadı yada üzdü.. ben bi erkegn alttan alslarına alstm cevremden

Birincisi Türkçeyi düzgün kullanır mısın?
İkincisi sen en başta cevabını vermişsin. Böyle yalancı bir insanla olmadığına şükret o zaman. Daha sonra da öğrenip üzülebilirdin. Hatta bilmediğin neler vardır neler...
Ne hikayeler okuyoruz şurda bunu da dert mi edindin kendine insanlar böyle, hep kendileri, hep kendileri...
Şuan hoşlandığını sanıyorsun. Ama inan değil...
Aşk sevgi bu kadar basit değil ve seviyesiz insanlarla yaşanmamalı bence...

seninde gönlün varmış biraz peşinden koşsun diye hayır demişsin,başka biriyle ilgilendiğini duyuncada üzülmüşsün özet bu..yoksa istemediğin halde neden üzülesinki başkasıyla ilgilense işine gelir ohh istemiyordum zaten kurtuldum diye.

1 Hiç üzülme moralini bozma
2 Ona evet demediğin icin şükret, kına yak vs..
3 Arkadas olarak dahi görüşme, hayatından cıkar
4 Bunları kafandan uzaklastır ve güzel bi uyku cek

Sevgiler.. :54::54:

Çocuk haklı. Reddettiğiniz ve arkadaş olarak kaldığınız birinin özel hayatını neden sorguluyorsunuz ki. Kaldı ki sizi ilgilendirmez bile bu durum.
Ama reddetme nedeniniz adamı peşinizden koşturmak, kendinizi naza çekmek ise, bu pek işe yaramamış.
Bence konunun üzerinde fazla durmayın.
Yok ben bu adamı seviyorum diyorsanız o zaman geçmişi sorgulamayacak ve duygularınızı karşınızdakine açacaksınız.
Açıkcası ben sizin tam olarak ne hissettiğinizi anlamış da değilim. Siz de karışık duygular içinde olduğunuzu kabullenin.

Birincisi Türkçeyi düzgün kullanır mısın?
İkincisi sen en başta cevabını vermişsin. Böyle yalancı bir insanla olmadığına şükret o zaman. Daha sonra da öğrenip üzülebilirdin. Hatta bilmediğin neler vardır neler...
Ne hikayeler okuyoruz şurda bunu da dert mi edindin kendine insanlar böyle, hep kendileri, hep kendileri...
Şuan hoşlandığını sanıyorsun. Ama inan değil...
Aşk sevgi bu kadar basit değil ve seviyesiz insanlarla yaşanmamalı bence...

Canım ben dün yazdıklarımı ağlayarak yazdıgımı belirtmiştim.. O anda o sinirle tabiki cümle hatalarım olmustur kusura bakmayın. evet belkide öyle sandım zaman gösterecek:(

Çocuk haklı. Reddettiğiniz ve arkadaş olarak kaldığınız birinin özel hayatını neden sorguluyorsunuz ki. Kaldı ki sizi ilgilendirmez bile bu durum.
Ama reddetme nedeniniz adamı peşinizden koşturmak, kendinizi naza çekmek ise, bu pek işe yaramamış.
Yok ben bu adamı seviyorum diyorsanız o zaman geçmişi sorgulamayacak ve duygularınızı karşınızdakine açacaksınız.
Açıkcası ben sizin tam olarak ne hissettiğinizi anlamış da değilim. Siz de karışık duygular içinde olduğunuzu kabullenin.

Burbuk ben ona dedim zaman ver dedim bi günde teklifini yanıtlamamı istedi.. tabıkı kabul edemezdim sonra tanımaya calısırken birbirimizii ben bunları ögrendim reddettim ama bunu bir güne bagladıgı için ondan oldugunu sölemiştim..:(

Burbuk ben ona dedim zaman ver dedim bi günde teklifini yanıtlamamı istedi.. tabıkı kabul edemezdim sonra tanımaya calısırken birbirimizii ben bunları ögrendim reddettim ama bunu bir güne bagladıgı için ondan oldugunu sölemiştim..:(

yani madem ki kabul etmedin adamın sevgisini o zaman hayatını sorgulayamazsın ki eğer ki o zamanlar onu kabul etmiş ve bugünde o zamanlar başka bir kızı istettiğini öğrenmiş olsan istediğin herşeyi yapma hakkın olurdu sen arkadaş olalım demişsin ve olmuşsun şu an arkadaşın ve onun gönül işlerine karışamazsın ki zamanında seni sevdiğini söylemiş olabilir fakat önemli olan şuan ki konumu..

resmen zeytinyağı mode on adamda
yalanlar ortaya çıkınca üste çıkıp seni suçlu hissettirmeye çalışmış
asıl o seni cepte joker olarak tutmaya çalışmış
iyi ki kabul etmemişin bu adam bozuntusunu

bence erkekleri tanımanın en güzel yolu önce reddetmektir.eger seni gerçekten sevseydi ne yalan söyler nede başkasına bakardı üzülmene degmez seni gerçekten isteseydi seni kazanmaya çalışırdı sen istemesen bile....:50:

yani madem ki kabul etmedin adamın sevgisini o zaman hayatını sorgulayamazsın ki eğer ki o zamanlar onu kabul etmiş ve bugünde o zamanlar başka bir kızı istettiğini öğrenmiş olsan istediğin herşeyi yapma hakkın olurdu sen arkadaş olalım demişsin ve olmuşsun şu an arkadaşın ve onun gönül işlerine karışamazsın ki zamanında seni sevdiğini söylemiş olabilir fakat önemli olan şuan ki konumu..

Olurmu öylr şey yaa o bana telif ettigi dönemdee baskasını istetmiş sence mantıklımıı.. bana neler döküo senden baskasını görmedi gözüm falan sen kaldırabilirmisin yalanı?? sevmeyi geçtim ben yalanı asla hazmedeemem babam bile olsaa..

Back
X