Gece gece moralim alt ust

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben klavyeme koca bi bardak kola devirmiştim.. Aynı problemle karşılaştım.. Kuruyunca normale dönmüştü.. Beklemekten başka çaren yok.
Eşin de gerçekten çok fazla büyütmüş.. Kaç tl sanki bi klavye.. Canını sıkmaya değmez.

Canim bu laptop acaba kuruyunca buda duzelir dimi ua poff

Uada laptop a ayri klavye alip takabiliuo muyuz birde klavueue dokildu ama.laptolp da bozulur mu

Kapagini acip ters cevirde aksin icindeki kuruyunca duzelir pc aciliosa fonu yakindan tutmadin INSALLAH icerde biseyleri eritebilir tuslari filan:26:

klavye basmıyorsa tuşların altına girmiştir ondan. bazı tuşlar çıkabilir özellikte oluyor öyleyse sizinki de temizleyin veya kuruyunca kürdanla da temizleyebilirsiniz.

Tuşları çıkarabilme ihtimaliniz var mı ..
Eğer çıkarabiliyorsanız kulak pamuğu ile ıslaklığını alın..

Kizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye

tuşları kenarından tutup çıkartabiliyorsunuz teker teker.bi kere ben de klavyenin tozunu almaya çalışmıştım elektrik süpürgesiyle :9::9: bi baktım bi harf yok:53::53: sonra elektrik süpürgesinin torbasını açıp aramıştım saatlerce :60::60::60: yani demem o ki tuşlarıçıkartın bu gece.yarına kadar kurusun.ama sakın fön makinası tutmayın üstüne tekrardan.

Cnm bende SONY Vaoı vardı onun klavyesi bile orijinal 60 tl'ye değişiyordu. Eşin sanırım başka birşeye sıkkın senden acısınımı aldı nedir. Yoksa çok saçma yani bir klavye için laf söyleyipte telefon kapatmak.

Sen laptopu geceden ters çevir bari işlemciye falan kaçmasın fön makinası falan uğraşma pelte mamayı kurutursun daha çok hemde makinaya zarar verebilirsin. Sabah dene bakalım tuşlar çıkıyormu çıkıyorsa takmayıda dene tabi bazısının tuşu çıkıyorda geri takılmıyor tecrübeyle sabit :)

Çıkıyorsa ne ala tek tek siliceksin artık bir umut kolay gelsin :)

benim telefonum suya düstü birinde , bozulmustu acilmiyordu sonra acildi ama tuhaf tuhaf kafasina göre haraketler yapiyordu sonra düzeldi cok sükür. bekle bakim kuruyunca düzelir insallah

Notebook da klavyeye dökülen şey direk alta anakartın üzerine geçer . Klavye ile kurtarırsanız iyi

Keşke fön makinesi kullanmasaydınız. Durumu kötüleştirmekten başka bir işe yaramıyor. Tuşları çıkartıp, laptopu ters çevirin bir gün bekleyin bakalım ne olacak.

benımde yenı aldıgım laptopuma nankör kedım işedi
ve hata edıp açtım laptopu
sonrası mı? 2. tamırcıde ve asla uygun ve yenı bır kart bulunmayacak
çöpe gıttı param
yenısı alıcam :ssz:

senın mama dokulmus pek zarar gordugunu sanmıyorum aslında.
tamırcıye götürün bence

Son düzenleme:
Bebeği pcnin yanında ışınlara maruz bırakıyorsunuz buna üzülmüyorsunuz da tuşlara üzülüyorsunuz
pes

Valla klavyeye apman gerekir onu bilmiyorum da
benin eşimin de bilgisarı pek kıymetlidir her zaman uyarır beni dikkat et çizilmesin,dikkat et düşmesin dikkat et elinde ki dökülmesin falan
bende zarar verecek olsam kurtulamam laflarından diye düşünüyorum
bide şunu dene istersen harfleri tek tek çıkarıp temiz bir bezle silip tekrar yerlerine tak
eşim yaparken görmüştüm bir defasında

Canim bu laptop acaba kuruyunca buda duzelir dimi ua poff

Merhaba :3:

Bende şirketin verdiği laptop'a çay dökmüştüm..Hemen ters çevirip kurumasını beklemiştim..hatta baya panik yapıp bilgisayar tamircisine götürmüştüm.:44:.Hiç bir işlem yapmadılar..Kuruyunca da çalıştı zaten :46:

dün gece bilgisayarın yanında çay içiyordum hem de takılıyordum.
eşim çaydanlığı aldı mutfağa gidiyordu bana son bi bardak çay doldur dedim
doldurdu ve çıktı benim de elim sehpadaki bardağa takıldı ve sonuç tüm
çay klavye ve kasanın üstüne döküldü.
hemen sildim çünkü eşim kızar.
şimdi durum ne bilmiyorum

senin durumuna çok benzediği için yazdım.
çözümü bilmiyorum

Kizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bizim laptopu yeni aldık 2 günlüktü:27: benim oğlan biberonla süt içiyor mutfaktaydım almış eline biberonu tuz eker gibi klavyeye sütü doldurmuş bi bardak vardır yani,ben buna bi kızdım bi kızdım,eşime dedim eşimde olacağı varmış olmuş takılma dedi.Aradan bi kaç gün geçti eline makas geçmiş bunun ekranı boydan çizmiş:27:haydaaaa yine kızdım tabi cıngar çıkardım eşime telefonda bağırıyom bu çocukla napcam ben die:)) eşimde beni sakinleştirmeye çalışıyor garibim.Akşam geldi baktı bilgisayara o kadar dedi bu nun içinmi bağırdın alt üstü bi ekran deişir dedi.neyse onca şeye rağmen çalışıyor bizimki.Bu kadar kıymet verme sebebimse eşimin evlilik yıldönümü hediyesiydi ondan yani:))) Kuruyunca düzelir üzülme.

bu arada telefonum 2 saat yağmurun altında kaldı kuruyana kadar kafasına göre abuk subuk davrandı şimdi düzeldi:27: klavyeyi ters çevir bende öyle yapmıştım arkadaşların dediği gibi:)

Back
X