- Konu Sahibi umut_iklimi
-
Kizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye
Valla klavyeye apman gerekir onu bilmiyorum daKizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye
Canim bu laptop acaba kuruyunca buda duzelir dimi ua poff
canım bizim laptopu yeni aldık 2 günlüktüKizlar morelim cok bozuk ya bebege mama yediriken pc de yanimdaudi mamayi yanlislikla Kalvyeye doktum fon makinesi ile kuruttum vs. Ama harfler yazmio yada ucer yazio degisik harfler cikio duzelir mi sizce napcam ben esimi aradim bole bole oldu diye bir suru laf saydi kizdi telide yuzume kapadi napsam geçer bu klavye Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?