• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece sinirimi bozdu

bence bi erkek baktın ilgisizleşmeye mi başladı yani umursamıyo mu majları azaldı artık durabiliosa aramadan merak etmiosa seni bil ki sevgisi azalmıştır hatta belkide sevmediğini bile düşünebilirim ben bu yüzden bitirdim ilişkimi beni umursamayan sevmiodur bu kadar basit:umursamaz:

yazık çocuga ya, denetim olduğu zaman çok çalıştırıyolar diye biliyorum, üstüne spor, hali kalmamış demekki msj atcak, üzme bence sevgilini

erkeklerin arkasını bırakmamak lazım ama bunaltacak kadar da sıkmamak lazım..fazla ilgiye bayılırlar ancak sıkıntıya gelemezler..o yüzden erkekleri idare etmekte çözmek te çok zor ama bu bayanın elindedir biraz.fazla sıkmamak lazım.zorla arattıracağına bırak kendi aklına gelsin özlesin kendi arasın..trip atıp yok nie öyleydı yok nıye cevap evrmedın diye ilgi olmaz ki...erkekler anlayışlı kadınları severler.zor ve güç durumlarında anlayışlı olanları... erkeklerden aşırı ilgi beklmek onlrı boğar.hele bir de askerse..4 duvar arasında onca askerin içinde biraz anlayış bence..onun ne yaşladığını o askeriyeye girmeden anlayamazsın.kim bilir ne fırtınalar kopuyor içinde.kolay değil.boşuna demiyorlar ana kucağı dğeil asker ocağı diye o yüzden brzck anlayış dıyorm bşka bişey demıyorm :)

Back
X