- Konu Sahibi sallagitsinbe
YANLIŞ BAKIYORSUNUZ BENCE.YANLIŞ TARAFTAN.
Mesela 100 tl. si var. Size 50 tl. var diyor..Diğer 50 tl. ona ait değildir ; yani gidecek bir yeri vardır, gözden çıkarmıştır, onun değildir, sabah ödemesi vardır v.s v.s v.s
Bazen insan herşeyi uzun uzun açıklamak istemiyor.Oda öyle yapmıştır.
Bu şekilde bakın. Yalan değil bu. Kİ KALDI Kİ bunu bir kaç defa yaptı dediniz yani sık sık yapmıyor.
size kesinlikle katılıyorum bu konuda..ayrıca başka bir konu daha var eşiniz yalan söylemiş diye kızıyorsunuz en az onun kadar suçlusunuz bence biraz da kendinize kızın birincisi güvenmiyorsunuz ikincisi ise güvenmemenizle bağlantılı ki bence en kötüsü cüzdanını karıştırıyorsunuz bence eşinize sormayın bile ben olsam neden cüzdanımı karıştırdın diye kızardım..eğer saklamıyorsa sürekli karıştırıyorsanızda demekki gerçekten gideceği bir yer varki eşiniz parayı saklamamış hem yola gidecek diyorsunuz insanın yolda başına ne gelir kimse bilemez yola giden insanın paraya ihtiyacı olur herşekilde..demekki yapacağınız alışverişi çok luzumlu görmedi açıklamanızı iyi bir şekilde yapsaydınız gerçekten ihtiyacınız olan mesela evde hiç yiyecek yoktur aç kalıcaksınızdır bunun açıklamasını düzgün yapsaydınız eşiniz sizi aç bırakmazdı 8bile bile aç bırakıyorsa eşinide bir problem var demektir)ama ihtiyaç olmayan birşey için olacak bir alışverişse bence birkaç gün daha bekleyebilirsiniz...kendi kendinizi bu tarz konularla üzüp yıpratmayın elbet insan bir plan yapar planı gerçekleşmeyince kızabilir ama karşı tarafıda düşünün..eşinizin arkadaşınaa yapmış olduğu durumda birçok insanın nezaketen söylediği bir konudur herkes yardıma ihtiyacın varsa yollayım denir iş çerçevesinde bu böyledir bugün sana yarın bana...