Gece hiç uyumuyoruz

eylemustafam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
74
2
16
33
Oğlum 6.5 aylık ve sabahları 9 da uyanıyor öğlen 12 de tekrar uyuyor ve 2 de kalkıyr akşam üstü 16:30 tekrar 1 saat kadar uyuyor akşam 9 dada gece uykusuna yatıyor fakat sürekli uyanıyor yarım saatte bir en fzla 2 saat uyuyor uyandığında tekrar uyumuyor karnını doyuruyorum açlığına uyanmıyor gece uyku düzenini sağlamak için gündüz tek uyku mu uyumalı yardımcı olursanız sevinirm çünkü bnde uykusuz kalıyorum ve gündüz enerjim kalmıyor

ac kalıyor olabılır mı
Hayır yatmadan 1 saat önce çorbasını içer yatarkende 150 cl devam sütü içer altını değiştiririm gazını çıkarırım odasını ısıtırım üşümemesi için yani uyuması için her şeyi en ince ayrıntısına kadar yatarım hatta burun damlası damlatırım rahat nefes alsın die ama yinede uyumuyor

Yatmadan bir saat önce çorba bebeğe ağır gelmezmi ki ben onda takıldım. çorba gibi yiyecekler yatmadan 1 saat önce verlmemelidir diye düşünüyorum. Yatmadan 1 saat önce muhallebi türü şeyler verilir. sonra anne sütü ya da devam sütü verip uyutursunuz. Bence doktoruna bir sorun derim.

Yatmadan bir saat önce çorba bebeğe ağır gelmezmi ki ben onda takıldım. çorba gibi yiyecekler yatmadan 1 saat önce verlmemelidir diye düşünüyorum. Yatmadan 1 saat önce muhallebi türü şeyler verilir. sonra anne sütü ya da devam sütü verip uyutursunuz. Bence doktoruna bir sorun derim.
Herzman çorba vermiyorum tabiki muhallebide veriyorum meyve püreside veriyorum yemede bir problemimiz yk ayrıca takılman gereken konu bu dgl arkadaşım herkesin cocugunu büyütme şekli farklıdır her cocugun iştah kapasitesi farklıdır ayrıca kaşık mamaları muhallebi dediğin şey çorba kadar yararlı dgl bnce ben sadece haftada 2 defa tatlı niyetine veriyorum kesinlikle öğün olarak vermiyorum yinede yorumun için sağol

Herkezin çocuğu farklı büyür kimi yemez kimi uyumaz. Benimkinin de yemesinde sorun yoktu uyumazdı. Çorba daha faydalı tabikide. Bunu bende biliyorum lakin ağır gelmesinden endişelenirim. Anlatabiliyor muyum? Ki benim kızım hiçbir zaman ne devam sütü ne de muhallebi kaşık maması vs yememiştir.

Bizimki de 6 aylik. Gece 1 kez uyanan cocuk donmeye baslayali beri 4-5 kere uyanir oldu. Acaba yuz ustu donup ondan rahatsiz olup mu uyaniyor?

Back
X