Gece korkmak

Pirdunya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
176
156
18
40
Kızlar gece evde tekim korkuyorum bazen, ben de internete tvye bakıp sabahlıyorum. Böyle olsun istemiyorum. Napayım?
Bi de evden sesler geliyor gece üst komşuyla falan ilgili gaypten diil yani.
Sabah ezanına yaklaşırken uyuyorum namaza da kalkamıyorum bi kere saati kurdum sabah namaz kılayım diye saat çalınca çığlık içinde uyandım ertesi gün de aynısı oldu. Bi daha da kalkmadım . Kılmak istiyorum ama korkarım diye kılamıyorım napayım

inançlı birisiniz sanırım. ona göre cevap vereyim.

yatmadan önce ayetel kursi okuyun.

bi de korkunuz korkuyu tetiklemiş iyice. gece lambası kullanıyor musunuz?

eve girerken 3 kevser suresı bir fatiha okuyp oyle adım atın evınıze ve dua ederek kaygılardan kurtulmak ıcın faydası olur ınsallah

İnsan kendi evinde niye korkar ben anlamıyorum ama korkuların mantıklı açıklaması da olmaz dimi.

Namazı kılıp yatın, en güzeli bu bence.

Kuruntu yapmayın siz bulaşmadığınız sürece o korktuklarınız size bişey yapmaz :) rahat olun kendinize dert edinin o dertleri düşünün :)

Yalnız olmayınca nasıl oluyor

O zaman namaza kalkıyor musunuz

Evde kim oluyor

Zira ben evde birisi olmayınca korkmayı anlayamıyorum ama siz iki durumu karşılaştırıp farkını bulun ki neden korktuğunuzu anlayın

bu bi dönem bendede oldu lahusalıkta ve bi süre devamında özellikle sabaha karşı bütün mahlukatlar evime doluşmuş gibi hissediyodum su içmeye falan kalksam bi tıkırtı duysam ağlayarak eşimin yanına gidiyodum koşar adım normalde yanlız kalmayı severdim lahusalığın etkisiydi sanırım çok şükür geçti

Korktuğun nedir canım ya? Eee inançlı biriysen, Allah'ın kudretinin üzerinde bir güç olmadığını da biliyor olman lazım.
Namazını kıl, duanı et, tevekkül et yat.

3 harflilerden mi korkuyorsunuz?

Benim inancimda o 3 harfliler olmadigi icin oyle bir korkum hic olmadi ama korku filmi izler misiniz?

Namaza kalkinca evde los bi isik yakabilirsiniz ve uyurken.

Niye teksin
Hep teksen yani bunca zaman nasıl böyle yaşadın
Geçici bi süreyse besmele çek sabret ( :
Ben hiç korkmam, ablam sizin gibiydi gece wc ye giderken beni uyandırırdı tek wc ye gidemezdi korkudan çünkü

Bence korkularının üstüne gitmelisin
Bahsettiğim ablam şimdi ben yokum o da evli ama sanma ki geçti
Şimdi de kendi çocuklarıyla wc ye gidiyor, karanlıktan korkuyo diye
Minnacık çocuk mu koruyacak onu sanki ama huy işte

La İlahe İlla Ente Subhaneke İnni Küntü Minezzalimin...Ben de evde yalnızım. Korkmasam da ürperdiğimde bu ayeti okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…