Gece krampları kabusum oldu :(

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
35 haftalık gebeyim kızlar, gece bacağım kas katı kesiliyor kramptan. kabusum oldu artık.. magnezyum hapı da verdi doktorum. Sizin vereceğiniz fikirler var mı ?
teşekkürler

35 haftalık gebeyim kızlar, gece bacağım kas katı kesiliyor kramptan. kabusum oldu artık.. magnezyum hapı da verdi doktorum. Sizin vereceğiniz fikirler var mı ?
teşekkürler

ben suda eriyenlerden içmiştim... magnezyumu kramplar gece girdiği için yatmadan önce al cnm

Ay çok kötü oluyor yaa bilirim bende.Magnezyum eksikliğinden olurmuş. Bi arkadaşım maden suyunun iyi geldiğini söyledi. Asidi gittikten sonra iciyodum,günde 1 şişe icebilirmisiz.Ama dr.una danis gene yada aile hekimligindeki ebeye.

ben suda eriyenlerden içmiştim... magnezyumu kramplar gece girdiği için yatmadan önce al cnm

ben hep öğlenleri aldım sabah vitamin akşamda demir ilacı alıyorum.öğlen boş kalıyor diye öğlenleri alıyordum. akşama kaydıracağım. doktor zamanı önemli değil demişti bi de akşam deniyim.çok teşekkürler

maden suyunun iyi geldiğini şimdi bir makalede de okudum. mutlaka onu da deneyeceğim. teşekkür ederimm

gece yatcağına yakın al hemen... maden suyuda iyi gelir evet günde 2 taneye kadar içtim bende ... benim çok az olmuştu kramp

zaten onu verıyorlar cnm banada vermışlerdı.gececek bugunler merak etme.sağlıklı doğumlar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…