Gece neden boyle?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar geceleri bebegim aglama krizlerine giriyor cenesini titriyo sinirden aglamaktan daha 2 gunluk. Gunduz mışıl mışıl uyuyo ama gece agliyo surekli. Sizce sebebi nedir ?

İki günlük yavrum daha gece gündüz ayrımını yapamıyo acaba acıkıyo mu canım sağlıkla büyüt bu arada

Cok mu bunaliyor acaba. Ev sicaksa birde siz kat kat giydiriyorsaniz belki sicak basiyordur.
Yok ustunu de actim ama ayni bu defa hapsuruyo korkuyorum usucek diye. Bende ne yapcagimi bilemedim artik.
İki günlük yavrum daha gece gündüz ayrımını yapamıyo acaba acıkıyo mu canım sağlıkla büyüt bu arada
Valla sutum yok daha sdce braz sivi geliyo onu emdirip mama veriyorum ac kalmasin diye. Bilemedim ki

Yok ustunu de actim ama ayni bu defa hapsuruyo korkuyorum usucek diye. Bende ne yapcagimi bilemedim artik.

Valla sutum yok daha sdce braz sivi geliyo onu emdirip mama veriyorum ac kalmasin diye. Bilemedim ki
Sütün gelene kadar kaşıkla mama verebilirsin canım emzirmeyi devam ederek tabiki emdikçe inecek sütün

Sütün gelene kadar kaşıkla mama verebilirsin canım emzirmeyi devam ederek tabiki emdikçe inecek sütün
Kasikla yediriyoruz mecbur kalinca. Sut cayi aldim ictim simdi pompayla cekince beyaz saydam karisimi bisey akiyo bebek emiyo ama doymuyo veya az geliyo diye yorulup aglamaya basliyo :(
Aynı saatlerde mi ağlıyor hep
Evet aksam ayni saatte uyanip sabah ayni saate kdr uyumuyo :(

"Yenidoğan bebeklerin saatlerce ağlaması ebeveynlerine zor anlar yaşatabiliyor. Bu ağlamalara neden olan sağlık problemlerinin başında ise ‘kolik’ geliyor.

Temel kolik belirtisi ağlama krizleridir. 3 ayın altındaki bir bebekte adeta durdurulamayan ağlama krizlerinin günde en az 3 saat sürmesi ve bu tablonun haftada 3 gün ve ayda 3 hafta görülmesi olarak tanımlanabilir.

Kolikli bebekler genelde, akşam saatlerinde ve hemen hemen aynı saatlerde ağlarlar.

Ağlama sırasında yüzleri kızarır, karınları belirgin olarak şişer ve bacaklarını karınlarına doğru çekerler.

Bazen kendilerini arkaya doğru atar gibi, bazen ellerini yumruk yaparak, bazen de bacaklarıyla tekme atar gibi hareketler yaparak ağlayabilirler."

Öncelikle mutlaka doktora göstermekle birlikte bebeğin kolik olabilir, yani gaz sancısı çekiyor olabilir. Benim bebeğimde de 3 günlükken başlamıştı.

Back
X