Gece sancıları :(

yerfistigi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
9
0
1
28
Kızlar yarın 36 haftalık olcam son bir haftadır geceleri beni kıvrandıran adet sancısı gibi ağrılarım oluyor uykumda inliyorum resmen bu normal mi? Artık psikolojik olduğunu düşünüyorum, devlet hastanesine gitsem normal deyip gönderirler diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor böyle olan var mı

Kızlar yarın 36 haftalık olcam son bir haftadır geceleri beni kıvrandıran adet sancısı gibi ağrılarım oluyor uykumda inliyorum resmen bu normal mi? Artık psikolojik olduğunu düşünüyorum, devlet hastanesine gitsem normal deyip gönderirler diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor böyle olan var mı
Yalancı sancılardır ama bunu anlayabılmen ıcın doktota gıtmek zorundasın Allah korusun baska neden de olabr belki bebek degıl senınle alakalı bı git görun bende yasıyorum suan 37deyım ama yalancı sancılar benım

Normalse normal deyip gönderirler değilse de ilgilenirler tabiki niye bu ön yargı 🥰

Back