Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalarrr hoşgeldınızMerhabaaa :)))
28 yasindayim ankaraliyim öğretmenim evliyim hamileyim :))Merhabalarrr hoşgeldınız☺ Nereden ve yaş kaç? Evlımısınız? Hamılelık? Ona gore devam edelımm![]()
Ben izmirden .selin ,25yaşındayımm,evlıyımm ve yeni hamişimmm28 yasindayim ankaraliyim öğretmenim evliyim hamileyim :))
Siz ?![]()
Ben izmirden .selin ,25yaşındayımm,evlıyımm ve yeni hamişimmmkac haftalıksınız?
Muz çok bastırıyo benim midemi . Denedin mi hiçGecem gündüz gündüz gecem oldu .... midemde filler tepiniyor .... o durumdayım![]()
Bende de yanma var damacanayı dikicemGecem gündüz gündüz gecem oldu .... midemde filler tepiniyor .... o durumdayım![]()
Benım cok yenıı, kan da anca cıkıyor şuan6+4 :) yeni benimki de . Sizin kaç
Muz leblebi kraker .... denemediğim şey kalmadıMuz çok bastırıcı benim midemi . Denedin mi hiç
Hoşgeldınnnnn cnmHayırlı gecelerhamdolsun sen nasılsın bacım? Ben istanbul'dayım, 5,5 senelik evliyim, 33 yaşındayım, 1 tane baldan tatlı oğlum var 2,5 yaşında ellerinizden öper
2.çocuğu 1 senedir istiyorum , 9 ay önce kürtaj oldum nasip zamanımı bekliyorum
Allah bütün isteyenlere de banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin![]()
Keşke su kesse ; daha çok bulandırıyor ... demin annemle onun kavgasını veriyordumBende de yanma var damacanayı dikicem![]()
Kaçtaydın sennnnnMuz leblebi kraker .... denemediğim şey kalmadısöyle 2-3 hafta geçsin belki azalır tek umudum
ya evet erken uyanıyorum normalmiKeşke su kesse ; daha çok bulandırıyor ... demin annemle onun kavgasını veriyordumbu arada uyku düzeni de bozuldu tabi
![]()
Yok mu arttırannnnnnnEn yaşlı benim galiba35
![]()
Erken uyanmak çok güzelKaçtaydın sennnnn
ya evet erken uyanıyorum normalmi![]()
Benım çok daha yeni bakalım zaman ne gösterirrrrErken uyanmak çok güzelben geç yatıp geç kalkıyorum.... 10+6dayım ...